Dziwne problemy z Operą 9.50

Od kiedy zainstalowalem najnowszą Opere 9.50 zaczeły dziać sie z nią dziwne rzeczy.Po włączeniu komputera i uruchomieniu Opery wszystko działa prawidłowo strony wczytują sie szybko i prawidłowo.Po upływie ok.30 min.i przejrzeniu kilkunastu stron Opera zaczyna sie wieszać i mulić i w końcu przestaja wczytywać się strony.Komputer się grzeje i wyje wiatrak na procesorze. Wrzystko wraca do normy dopiero po restarcie systemu. A morze to wina SP-3 ,który mniej-więcej w tym samym czasie wgrałem.Jeżeli chodzi o wirusyi i inne dziadostwo to komp jest czysty.

Odinstaluj operę przeczyść rejestr CCleanerem i zainstaluj ponownie. Powinno pomóc :slight_smile:

to raczej wina tej wersji ja miałem podobnie na początku wszystko ładnie a później tak jak u ciebie. polecam usunięcie te wersji i jeszcze na jakiś czas wrócić do wersji 9.27

Co do wzrostu obciążenia procesora po upływie kilkunastu minut to potwierdzam, że zaobserwowałem od wczoraj podobne zachowanie Opery 9.50. System Vista SP1. Może wersja 9.51 (już testowana) rozwiąże ten problem.

Opera 9.51RC poprawiają problemy z zawieszaniem po jakimś czasie interfejsu, szczególnie przy pobieraniu plików. Ja zainstalowałem 9.51RC3 i chodzi bezbłędnie jak narazie

no już jest 9.51 tak więc może coś się zmieni. bo jak te problemy zostaną naprawione to będzie bardzo dobra przeglądarka