Dzis podczas proby wlaczenia komputera, najpierw pojawialo sie czarno tlo, potem tlo niebieskie z napisem “zapraszamy” i na tym koniec. Po kilku restartach udalo mi sie odpalic PC’ta ale zamias standardowych liter mialem jakies dziwaczne znaczki ;/
Jest to czcionka “Marlett”. Teraz musisz intuicyjnie ją zmienić. PPM na pulpit i wybierz ostatnią pozycję (Właściwości). Następnie przejdź do zakładki Wygląd i Zaawansowane >>KLIK<< Z rozwijanej listy wybierz np. Menu (czwarta pozycja od góry) i tam zmień czcionkę. W ten sposób zapewne dojdziesz, gdzie i jak zmienić pozostałe czcionki.
OK. " Grand…" bardzo mi pomogels wiekszasc jeste okej ale nie wyswietla mi liter eszcze w kilku miejscach, pomimo ze wszystkie zaznaczylem, oraz nie wyswietla mi polskich liter
Jesli znadzie odpowiedz na ten problem to prosil bym o pomoc .
Może to też być spowodowane poprzez infekcję systemu jakimś wirusem. Proszę, przeskanuj system zgodnie z poradnikami zawartymi w dziale Bezpieczeństwo.
squash123 , nazwij proszę temat konkretnie. Popraw literówki i zacznij używać na forum polskiej pisowni. Inaczej wyciągnę konsekwencje. Przeczytaj proszę ten temat. viewtopic.php?f=16&t=394978