Dziwne


(Koks497) #1

Mam dziwny problem bo jak chodze sobie po forum (normalnie tak jak zawsze bez szalenstwa i otwierania wszystkich tematow) to po 5 minutach nabilo mi juz 3 MB :shock: :shock: o co chodzi ?

Dlaczego tak sie dzieje ?

Wczesniej tak niebylo ....:?


(Damian) #2

A czy twoja przeglądarka zapisuje pliki tymczasowe ?


(lazikar) #3

3 MB czego????

I co ma forum do tego????


(Koks497) #4

otwierania stron ....na tym forum a otworzylem tylko z 6 jak do tej pory .... .

No chyba na nim jestem to ono pobiera :?

powiedz mi jak mam to sprawdzic to ci powiem :slight_smile:

mam fire fox najnowsa wersje :slight_smile:


(lazikar) #5

Ale masz czego 3MB plików tymczasowych???


(Koks497) #6

Mam taki programik net meter (coraz bardziej zdaje mi sie ,ze on oszukuje mnie troche) no i jak wiadomo za otwieranie poszczegulnych stron sa pobierane kb/mb .....no i ja za otwarcie tych 6 stron juz mam ok 3 ....mb .... (w tej chwili juz 7) a normalnie mailbym powiedzmy 2 .

OK a wiec wydaje mi sie ,ze program jaja sobie robi .

Podajcie mi prosze jakis maly program ktory monitoruje polaczenie z netem :frowning:

Wiem ,ze jest takich wiecej .


(lazikar) #7

Klin a sprawdziłes inne strony???

Piszesz w dziale o Forum więc pytam.


(boczi) #8

http://www.searchengines.pl/phpbb203/in ... netlimiter


(Koks497) #9

sprawdzalem .... jakby mniej troche pobieralo :?

Ale caly czas kieruje sie net meterem .

Sprawdzilem rachunek internetowy mojego dostawcy neta no i wpisalem daty od 11 do 15 no i pokazuje mi 2~25 powiedzmy a net meter pokazuje 274 wiec cos musi nietak miezyc .

Ale zawsze bylem zadowolony z tego programu , nierozumiem co mu odbilo :?

boczi a ktory osobiscie polecasz ?