Dziwny problem chyba z diretcx

Jak to mówią: walka do końca, nie format!

Uruchom DXDIAG z Start -> Uruchom, sprawdź czy nie nie żadnych błędów.

;] ale tera dałeś czadu :smiley: :stuck_out_tongue:

Czemu ja na to nie wpdłem

Zastanów się co piszesz. Co to pomoże jak już instalował wszystko na czysty system ? Ja jednak bym polecał usunąć całkowicie DirectX i sterowniki od grafiki. Wgrać to wszystko na nowo po przeczyszczeniu rejestru.

ale SP2 nie przeinstalował, a DX jak niby chcesz odinstalować? całkowicie

Złączono Posta : 28.09.2007 (Pią) 16:40

bo jak całkowicie nie usuniesz DX to Ci sie nie wgra zabardzo nie? jak sam mówił, dał na instalacje i po paru sekundach był koniec, a tak na prawdę nic sie nie zrobiło

Usunięcie DX9:

http://www.searchengines.pl/index.php?showtopic=36521

PS. Nie zaleca się tego robić na WinXP SP2.

mhm

na dxdialog nia ma żadnych błędów a wersja pisze 9.0c

Normalnie! Da się usunąć Direct’a całkowicie sam to kiedyś robiłem na XP SP2. A jak nie masz nic konkretnego do dodania to w ogóle nic nie pisz bo Twoje posty jak na razie nic nie wniosły konkretnego do tematu!

A posty to sobie nabijaj gdzie indziej!

dzisiaj pójde do qmpla sprawdzić czy to przypdkiem coś nie tak z kartą grafiki sie dzieje nie tak , zobaczymy

Wątpię. To coś z Windowsem.

Masz włączone przywracanie systemu?

to własnie było przywrócenie systemu :smiley: hyh , pisałem przeciesz kilka razy że zrobiłem restore’a obrazu partycji

Nie chodzi mi o restore obrazu partycji, tylko Przywracanie systemu (taka Funkcja w Windows XP, która automatycznie tworzy punkty przywracania, z których możesz skorzystać do przywrócenia zepsutego systemu z zachowaniem danych).

skoro mowa o directx, to może ktoś mi doradzi w tym: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … t=#1258000

zanim zrobiłem restore przy właczaniu systemu wybrałem ostatnia znana dobrakonfiguracja , ale nic to nie dało , a teraz jak już zrobiłem restore’a to przywracanie systemu nie wchodzi w gre chyba , co nie ?? czy źle kombinuje ?