Witam,
mam telefon na karte w Plusie, skończył mi sie termin wykorzystania karty (30 dni), karta została zablokowana a na koncie zostało około 10zł. Przez dłuższy czas nie kupiłem karty, około miesiąc i otrzymuję sms’a z numeru ‘119120’ że jeśli nie doładuję konta kwota ~10zł zostanie usunięta (nie moge przytoczyć dokładnej treści smsa gdyż go usunąłem). Długo jestem w Plusiei nie spotkałem się jeszcze z czymś takim jak kasowanie pieniędzy które pozostały … Nastepnego dnia otrzymuję smsa z numeru ‘119119’ “Wyłącz i włącz telefon”, po włączeniu Stan Konta: 0,01zł i moje zdziwienie … Następnego dnia otrzymuję smsa od numeru ‘119120’ o treści:
Informujemy, ze dodatnie saldo na Twoim koncie zostalo wyzerowane. Jesli jednak w ciagu 10 dni zasilisz konto odzyskasz pieniadze. Skorzystaj z ostatniej szansy
Moje pytanie … o co w tym wszystkim chodzi? Czy to rzeczywiscie sprawka Plus GSM? Czy to normalne? Może się coś zmieniło gdyż nigdy wczesniej czegos podobnego w tej sieci nie doświadczyłem.
Pozdrawiam i oczekuje na jakies sensowne wytlumaczenie
EDIT: Właśnie zauważyłem że usuneły mi sie wszystkie wpisy w ksiaze telefonicznej na karcie SIM