Dziwny wyskakujący komunikat

Siemka :slight_smile:

Ten problem już męczy mnie od jakiegoś czasu, ale ostatnio zaczyna mnie to wkurzać :evil: . Gdy mam odpalone kilka programów i nagle je wszystkie, szybko zamykam to wyskakuje mi taki komunikat: beztytu322u6zz.th.jpg

Co to jest :shock: :? :frowning: . To już od pewnego czasu mi wyskakuje, kilka miesięcy temu przez to zrobilem formata ale i tak nadal to jest :evil: . Powiedźcie mi co to jest, można się tego pozbyć? Pomocy.

Pozdro :slight_smile:

No nie wierze kilkadziesiąt minut temu SerGio miał identyczny problem ale z Winampem http://www.forum.dobreprogramy.pl/viewt … highlight= i tam pomogła reinstalacja no, ale jeśli robiłeś formata to nie wiem. :roll:

PS:A robiąc formata zostawiałeś jakąś partycję lub cuś? :slight_smile:

To wygląda na syf bo błędy systemowe czy skryptu tak nie wyglądają ;]

Przeskanuj system na obecność szkodników w wklej logi

Mam dwa dyski WD(ten cały sformatowałem) i Maxtor(ale tam miałem tylko filmy i jego nie ruszałem), Zamieszczam logi:

Przypominam sobie że kiedyś na jakimś forum czytałem na temat tego komunikatu i chyba to nie jest łatwa sprawa z usunięciem tego :?

Pozdro :slight_smile:

SerGio’wi pomogło reinstalacja Winampa (tak przynajmniej mówił)

A co do tego dysku z filmami, może tam jakiś syf sobicce zamieszkał :?

Jeszcze nie reinstalowałem Winampa bo jakoś nie miałem czasu. Ale pamiętam, że obojętnie jak zamykałem kilka aplikacji to to wyskakiwało, czasami nawet przy przeglądaniu neta też mi to wyskakiwało :? . Jutro napisze co i jak bo teraz lece spać :slight_smile: . Pozdro :slight_smile: