Dzwięk przy filmach na stron internetowych


(Andrzej Geppert) #1

Gdy oglądam "Władcy Much" to nie mam dźwięku co zrobić? #-o

kiedyś wszystko było ok..


(Zngrhfm) #2

Włącz głośniki.


(Seba86mu) #3

fufik07 , czy dźwięku nie ma tylko na tym jednym filmie ?

Na innych filmach dźwięk jest ?

W jakim formacie jest ten film ?


(sdar) #4

Proszę o zmianę tytułu na bardziej konkretny.

Użyj opcji zmien.gif

Pomocne może być zapoznanie się z TYMI informacjami.


(Andrzej Geppert) #5

głośnik włączony... a format niestety nie za bardzo wiem jaki... :?:


(kalamita) #6

Z tytułu postu rozumiem, iż chodzi o dźwięk filmików umieszczanych na stronach internetowych?

Przeinstaluj przeglądarkę i pobierz z netu wszystkie wtyczki do odtwarzania filmików (np. Flash Player). Powinno pomóc


(Lordzik10) #7

Jaką masz przeglądarke ? Czy tylko na Władcach Móch nie masz dźwieku ? Na jakiej stronie oglądasz film ? Spróbuj oglądać na http://milanos.pl


(Andrzej Geppert) #8

Dziękuję za porady na pewno skorzystam :smiley:

W dniu 26.04.2008 , o godzinie 20:34 został dopisany post przez fufik07

Zrobiłem wszystko i nic... nawet próbowałem odtwarzać w innych przeglądarkach... usunąłem i zainstalowałem wszystko od nowa i tez nie pomogło... nie mam głosu na żadnych filmach z przeglądarek i różnych stron... ale dolina :frowning:


(kalamita) #9

Być może masz problem ze sterownikami karty dźwiękowej.

A pobrałeś wszystkie wtyczki i pluginy do przeglądarek, czy jak uruchamiasz stronę z filmem pojawia się jakiś komunikat ?