Otóż mam taki problem jak mój poprzednik kilka tematów wcześniej. Zaintalowałem sobie dzisiaj Windows 7 Ultimate 32-bitową wersję i nie ma dźwieku. Do tego nie wykrywa mi żadnego sprzętu audio, ale mniejsza z tym gdyż podejrzewam o to wszystko brak sterowników. Próbowałem instalować sterowniki pod XP na moją płytę, ale nic z tego. Mam płytę główną K7N2 Delta , Chipset NVidia NForce2.
Nigdzie nie mogę znaleźć sterowników pod 7-kę i jeżeli ktoś podesłał mi parę linków do stron byłbym niezmiernie wdzięczny.
Spróbuj wgrać sterowniki pod Vistę, jeżeli nic to nie da, to wydaje mi się, że nie masz innego wyjścia jak zakup karty dźwiękowej kompatybilnej z Siódemką.
Na tej płycie masz dźwiękówkę Realteka, o czym musiałem dowiedzieć się z Google bo nie raczyłeś napisać… Stąd http://www.realtek.com.tw/downloads/ pobierz sterowniki pod Vistę/7. Na tym systemie nie powinieneś instalować driverów z XP. Jeśli z jakiegoś powodu miałbyś potrzebować do czegoś starszych sterowników, to interesuje cię tylko Vista.