Dźwięk uruchamia się chwilę po włączeniu filmiku (nie jest opóźniony)

Witam, tak jak w temacie, Całe zdarzenie wydarzyło się po aktualizacji windows kiedy dźwięk przestał chodzić a ja naprawiłem to sukcesywnie przy pomocy “rozwiąż problemy z dźwiękiem”, ale niestety napotkałem ten problem, dodam, że zdarza się to na każdej stronie.
Pozdrawiam.

Usuń całkowicie sterownik dźwięku spod menadżera urządzeń, a następnie wymuś jego instalację przy pomocy Windows Update.
Jeżeli nie pomoże to poszukaj go na stronie producenta laptopa / płyty głównej. Ewentualnie zidentyfikuj dźwiękówkę po hardware id i pobierz ze strony producenta dźwiękówki najnowszy sterownik kompatybilny z Windows 10.

Ostatecznie jeżeli problemu nie uda się w ten sposób rozwiązać to poczekaj na aktualizacje aktualizacji lub aktualizacje sterownika dźwięku. Być może Microsoft zauważy problem przy pomocy swojej rozbudowanej telemetrii. :cinema:

Możesz też zidentyfikować aktualizację, która spowodowała problemy z brakiem dźwięku sortując według daty i próbować ją odinstalować.

Taki to Win10 - nic innego nie wykombinujesz :wink: //ewentualnie kontakt z supportem MS - jako, że jest to płatny system to masz prawo to od nich wymagać :stuck_out_tongue: