Dźwiek


(Pyra20) #1

wczoraj robiłem sobie dzwięk krok po kroku z tego oto poradnika :

http://forum.tweak.pl/index.php?showtopic=63498&hl=asio

coś zrobiłem nie tak no i nie działało to za dobrze, no więcj odinsalowałem sterowniki kx,zainstalowałem swoje sterowniki z płytki do mojej karty, usunołem foobara itd, wyczyściłem rejserst no i mam taki problem

  1. gdy chce śłuchać radia internerowego, włąćżał i wogóle nie ma głosu

  2. gdy właczał mp3 nie mam głosu, jak wyłąćze jetaudio i włącze jeszcze raz jest ok

  3. w grach czasam inie mam głosu wchodze no i na głosniakch nie mam a w słuchawkach jest : /

nie wiem co jest :confused:

Złączono Posta : 19.07.2005 (Wto) 17:00

nikt nie ma żadnego pomysłu ?


(Krzys299) #2

Włącz przywracanie systemu i przywróć system,albo zainstaluj sobie od nowa swój system,jeśli mi sie cos pochrzani to ja robie formata i jest wszysko OK. :smiley:


(Bdrk) #3

Format to ostateczność, robi się go jak się już nie da nic innego zrobić,

zawse można coś pokombinować próbuj, może z neta ściągnij najnowsze sterowniki i zainstaluj.


(Duch) #4

Pyra zacznij od początku...

zainstalowałeś kX i chciałeś uruchomić Foobar na ASIO :roll:

więc nie bardzo działało i chcesz wrócić do oryginalnych sterowników :smiley:

odinstaluj wszystkie sterowniki jeszcze raz, ale w trybie awaryjnym... i po restarcie usuń z rejestru wszystko co kX za pomocą jv16 Power Tools... znowu restart i dopiero zainstaluj sterownik oryginalny :slight_smile:

mnie się udało w ten sposób :slight_smile: