Dzwiny błąd w poscie


(Philips Piotr) #1

Proszę moderatora o zobaczenie ostatnich postów w tym temacie http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=55662


(Magik) #2

widzę.... i mam to samo.

Tylko w tym poście.

Tez nie wiem dlaczego.

P.S.

Już nie mam, jest OK :slight_smile:


(lazikar) #3

Jedyne co tam zobaczyłem to lenistwo pana Bażanta. :?


(Philips Piotr) #4

Tak tylko w tym jedym poście tak jest dziwne :-k


(lazikar) #5

Pan Bażant ze swojego lenistwa napisał jeden post. Po tym stwierdził chyba ze musi coś dopisac po paru godzinach wiec dołożył ale nie edytując posta a piszac jednego pod drugim. Niestety zrobił to tak że zwalił bbcode które spowodowało takie efekty jak widzieliśmy. Oczywiscie musiał to zauwazyć, ale jest leniwy widocznie i zostawił swoje dzieło do naprawy mi. No przeciez po co on ma się fatygowac jak Lazikar przyjdzie i poprawi. ech.......


(Bażant) #6

Myślałem, że to się wyświetliło tak tylko u mnie, a po za tym zawsze była funkcja, że dopisywało do poprzednio postu, jakoś nigdy nie byl z tym problemu tylko teraz się zrobił :evil:


(Philips Piotr) #7

Przypadek i tyle. Ważne że już wróciło do normy.


(Monczkin) #8

co nie zmienia faktu, że dopisując coś powineneś (jak każdy zresztą) wyedytować posta


(Marpab12) #9

a co on zrobil ?


(Magik) #10

Litości...Czytałeś post lazikara??

Może ja to zamknę, żeby nikogo nie kusiło :mrgreen:


(lazikar) #11

Problem polegął na tym ze wysłałes pierwszego posta przed aktualizacją forum a drugiego po. Była zmiana w bb code dlatego rozwaqliło. Wystarczyło edytować posta i kliknąć wyslij nie zmieniając nic.

Dlatego jak cos takiego bbedzie to wysyłajcie mi info na PW. Bede wdzięczny i naprawde pomoże mi to. Z góry dziekuje.