Witam
Czy administrator dopowiada na wysłane do niego e-maile ? Bo pisałem wczoraj i jeszcze nie dostałem odpowiedzi, chyba, że okres odpowiedzi to ~100h ?
Witam
Czy administrator dopowiada na wysłane do niego e-maile ? Bo pisałem wczoraj i jeszcze nie dostałem odpowiedzi, chyba, że okres odpowiedzi to ~100h ?
Cham i prostak ten administrator, że jeszcze Ci nie odpisał. Jak tak mógł! Administratorze:
a co ta afera? na forum są tematy gdzie czeka się lata na odpowiedź, najstarszy jaki widziałem to po 11 latach użytkownik dostał odpowiedź
Ale gdzie ja się źle odniosłem ? Po prostu pytam… to źle ?
Dużo to wniosło do tematu
Cierpliwy
nie jesteś
wcale.
To fakt, nie jestem. Chciałby móc coś wrzucić na DB w bloga, ale muszę najpierw znajdź odpowiedź admina… Czekam jeszcze
Trochę zmienię temat na chwilkę. Skąd ty wydarłeś ten obrazek? Taka miniatura ważąca 5MB? Mistrzostwo świata jak dla mnie. Szacun
Może admin już zrobił sobie świąteczną przerwę od wnerwiających maili?
Black list zasługi może być długi:
Cygan domaga się wolności kury i wnioskuje o wypuszczenie drobiu,
brak przecinka obraża Misiewicza portalu i zagraża jego poślubionej…
grzeczniej nie dało się się walnąć,
itd, itp, itl, ing…
Nie znamy wynalazków, o jakie domaga się petent i nie znamy formy.
5MB ? Chyba coś Ci się przewidziało niecałe 5KB
Zwykłe pytanie to było, bez czepialstwa itp
Yoda nie jest moją miniaturką
Ale ja pisałem do @bachus. Jest to zaznaczone w prawym górnym rogu posta
Fajny OFFTOPIC a teraz czekam na admina
Nie złość się na offtop. To, że będziemy gadali na temat nie sprawi że odpisze do ciebie szybciej
Ja się nie złoszczę na OFFTOPIC, a ikonka nawiązywała do mojego błędy, myślałem, ze chodzi o moją miniaturkę
Możesz poczekać… Ze dwa miesiące temu pisałem przez formularz kontaktowy i do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi XD
To ładnie szanują użytkowników.
W twoim wypadku kontakt z redakcją może okazać się szybszą opcją skoro sprawa dotyczy bloga.
Kontakt: https://www.dobreprogramy.pl/OPortalu.html#redakcja
Spamuj po kolei, może ktoś raczy odpowiedzieć
Pisałem na e-mail admina i redakcji wczoraj, teraz na e-mail partnera i… czekam