@tomekb Tomek, teraz modne jest ‘strimowanie’, może jakiś #krzysiekmagical ? #dymy za ‘donejty’? Za 3zł Krzysiek wsadza palca w wentylator od zasilacza? Za “cel” (np. 500zł) wsadza co innego?
Ostatnio przez przypadek trafiłem na jakiś zbiór filmików takich od jednego YT-bera. Myślałem, że nic mnie w internetach nie zaskoczy, ale jednak - dwóch chłopaczków o aparycji i elowencji “Sebixa”, jeden za te ‘donejty’ wsadzał głowę do wiadra z farbą. “Dżizus, co ja paczę”.
Eimi wyjaśnił, że zabrakło owczarków, a informatycy są do kupienia. To stado owiec nie zabezpieczyło się. Wilki zaatakowały, a przypadkiem ktoś dostał się do systemu i stąd wyciek.
Zastanawiam się nad sławą w telewizji i argumentacją. Treści nie kupuję, a wygląd odjazdowy… ech, ech, ech. Nie mieli iobit malware fightera.
A psik! mam alergię
Problem z eimi jest taki, że tańczy ze wzrokiem i nie skupia się na kamerze. Trochę to dziwnie wygląda . Sama wypowiedź, pierwsza klasa, tu eimi wyszedł dużo lepiej niż drugi zaproszony gość .
O czym ten drugi Pan mówi? Za pomocą numeru konta i numeru pesel mogę zrobić na kogoś zakupy :D. Jedyne czego nie można temu Panu odmówić to tego że zna piękne określenia :D.