Eksploarator windows przestał działać problem


(manfred1) #1

Witam serdecznie wczoraj zainstalowałem Microsoft .NET Framework 4 ponieważ nie mogłem uruchomić Capture One Pro 6. Dziś włączam lapa i cały czas pojawia mi się komunikat, że eksploatator Windows przestał działać. Nawet w trybie awaryjnym jest to samo. Nie wiem jak odinstalować te biblioteki ani jak przywrócić system do wcześniejszego stanu. Jak zamknę komunikat nie mogę nic włączyć a okno pojawia się na nowo. Proszę o pomoc


(manfred1) #2

Nie mogę ponieważ jak system zastartuje natychmiast wyskakuje okienko:eksploarator...." jak je zamknę to znika ikona start i nic nie mogę włączyć. Dosłownie po sekundzie znowu pojawia się ten komunikat.


(system) #3

Witaj-akurat razem z kolega kamilem przedwczoraj walczyliśmy u gościa ,był podobny problem z tym netfremworkiem4

rada nie instaluj go

http://windows7forum.pl/problem-z-insta ... 11646.html

sprawdz czy go usuniesz


(manfred1) #4

Nie mogę dostać się do panelu sterowania przeszkadza mi właśnie okienko eksploatatora Windows z informacją.


(Tomasz Kop1) #5

Ja polecam przywrócić system z oryginalnego nośnika, jak nie możesz tego zrobić z pod Windowsa.


(manfred1) #6

Niestety nie mogę zainstalować tego na lapie przynajmniej nie wiem jak.


(manfred1) #7

W ogóle nie wykrywa pendrive. Tutaj pisze z innego.


(manfred1) #8

Tak ściągłem bez problemu


(manfred1) #9

Ale pisze z komputera stacjonarnego a problem jest na laptopie. Zresztą poddałem się zawiozłem do znajomego który prowadzi serwis komputerowy i zobaczę co on na to poradzi.