Ekstra wyprzedaż fajnego sprzętu

Witam.

Uzbierało mi się trochę nowego lub praktycznie nowego sprzętu, którego chcę sprzedać.

Na początek galeria zdjęć co mam do sprzedania, a pod nią krótkie opisy:

1. Serwer plików NAS QNAP TS-231P - (specyfikacja) - praktycznie nowy, dowód zakupu, gwarancja - link do aukcji Allegro: LINK - Cena 699 zł + koszt wysyłki (kurier GLS) 18 zł.
  2. Mysz przewodowa gamingowa HyperX Pulsefire FPS HX-MC001A/EM - (specyfikacja) - nowa, nigdy nie używana, oryginalnie zapakowana. Brak dowodu zakupu, jest to nagroda z konkursu. Cena 130 zł + koszt wysyłki 15 zł. Sprzedane.
  3. Słuchawki dla gracza CA Viper CA-1708 - (specyfikacja) - nowe, nigdy nie używane, oryginalnie zapakowane. Brak dowodu zakupu, jest to nagroda w konkursie (były w zestawie z powyższą myszką) - link do aukcji Allegro: LINK - Cena 60 zł + koszt wysyłki (kurier GLS) 18 zł. Zarezerwowane.
  4. 2 sztuki power banków Qoltec 8000mAh 51799 - (specyfikacja) - nowe, nigdy nie używane, oryginalnie zapakowane (zalakowane). Brak dowodu zakupu, otrzymałem je w rozliczenia. Cena 35 zł + koszt wysyłki (Poczta Polska) 14 zł lub (kurier GLS) 18 zł za jedną sztukę. Możliwość wystawienia na Allegro.
  5. Apple iPhone SE 32 GB Space Gray - (specyfikacja) - używany, dowód zakupu, gwarancja, gratisy - zdjęcia i szczegóły na aukcji Allegro: LINK - Cena 800 zł + koszt wysyłki (kurier GLS) 18 zł. Sprzedane.

W razie pytań można się kontaktować za pomocą forumowego PW lub e-mail: rafaellos83@gmail.com