Emule nie moze polaczyc sie z zdanym serwerem!


(Mariusz Berstling) #1

gdy chce sie poloczyc z serwerem wyskakuje mi ciagle cos w stym stylu:

nie moge sie za nic polaczyc z zadnym z serwerow! probowalem ze 20 razy i nic! co ro bic??


(aju) #2

Wcześniej wszystko działało?

Program odblokowany w firewallu?

Admin nie poblokował portów ?


(Mariusz Berstling) #3

wczesniej wszytsko dzialalo- 2 godziny temu, przed wylaczeniem kompa.

program odblokowany w firewallu.

z tego co wiem to nic nikt nie blokowal.

bylo tak sciagalem, sciagalem-> wylaczylem kompa na 2h grzmialo, ale przeszlo-> wlaczylem nie chodzi :((

Złączono Posta : 21.08.2006 (Pon) 22:44

probowalem zrobic test portwo i wyskoczyl mi blad:

Złączono Posta : 21.08.2006 (Pon) 23:00

a i cos takiego mam na poczatku:

dziwne...


(Rkizeweter) #4

Chyba już o tym pisałeś co nie?? - masz zawaloną sieć i tyle - albo ktoś w twojej sieci jest na banie - kope??


(Mariusz Berstling) #5

o tym akurat nie :stuck_out_tongue:

no fajnie, a co z tym zrobic. Bo czekanie az komus przejdzie z czasem mi sie nie usmiecha...


(squeet) #6

Jesteś już na forum prawie dwa miesiące i nadal nie umiesz normalnie tytułować tematów? Proszę to zrobić - nazwać konkretnie swój wątek.


(Mariusz Berstling) #7

Hmm i przy tym pojawil mi sie jesce jeden problem-anomalia: niedzialaja interentowe telewizje w winampie. a do tej pory nie bylo tego problemu...


(Dareks8) #8

Wygląda na to, że ci prędkość łącza spadła.


(Mariusz Berstling) #9

:o :?