Emule nie pobiera plików!

(Bardock9) #1

Nie wiem co mam robić.Przy testowaniu portów Firefox pokazał mi taką stronę (a wlasciwie tekst)

Please wait while the ports of your eMule are being tested...

Testing IP: afu163.internetdsl.tpnet.pl (

Starting TCP connection test...

TCP test failed! UDP test will not be performed.

Connection test finished.

Results in detail:

* TCP connection test failed.

It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule.

Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem.

How to resolve port problems... Something is interfering with your network communications. There are two main reasons for this:

* If you are using a firewall, ensure that your firwall don't block the required ports! You might need to set a rule to allow the ports to be available.

* If you use a router, make sure that your router forwards the required ports to your local IP!

You can find more details and guides here in the online help.

Od razu mowie zebyscie nie odsylali mnie do innych stron albo polecali opcje szukaj czy google , poniewaz jest to indywidualny problen.Prosze zatem o pomoc :smiley:

(matiit) #2

Jak uzyskujesz dostęp do internetu ??

Neo, radiówka, LAN?

(Bardock9) #3


(Agatonster) #4

Mimo tego zobacz tutaj


(Bardock9) #5

No i nie da sie ustawić na 0 predkosci pobierania.Ciagle zamiast zero wskakuje na 96 :o