Emule


(Baranek19) #1

czy ktos wie jak uruchomić serwery na emule,po zainstalowaniu nowej wersji nie mogę się połączyć z żadnym serwerem,poprostu ich nie widzi???


(BARTEK1985) #2

może firewall ci blokuje ??


(Baranek19) #3

ale poprzednia wersja działa bez problemów i nic poza tym nie zmieniłam, a serwery są poprostu wyszarzałe???


(Adekuson) #4

No to pobierz aktualną listę serwerów. Nie widzę problemu.


(Tommekx) #5

Ja tam polecam łaczyć sie przez serwer Donkey server No1 lub No2 (ponieważ według mnie działaja bardzo stabilnie, chociaz No1 jest czest zapełniony :? )


(Szymszejdi) #6

Po zainstalowaniu najnowszego muła miałem to samo, ta wersja jest jaka lipna :twisted:


(Tommekx) #7

SzymSzejdi to znaczy jaka wersja? bo w poście raczej nie jest napisane :? Bo ja używam od wersji 0.44 aż do o.47 i nigdy mi sie tak nie działo.


(Szymszejdi) #8

najnowsza to chyba nadal 0.47a ?


(Tommekx) #9

Ja obecnie taką mam i zero problemów


(Szymszejdi) #10

A mi po instalacji 0.47a wykasowało listę serwerów :?


(Tommekx) #11

Polecam stronke z serwerami do emula http://www.gruk.org/list.php


(Marcinm93) #12

Ja mam 0.47a i wszystko działa jak należy.

Lista serwerów -> http://ed2k.2x4u.de/index.html


(BARTEK1985) #13

ja tam bym na twoim miejscu usunął ten link i poczytał regulamin szczegulni punkt 1.2(b)


(El Presidento) #14

baranek19 instalowałęś bezposrędnio nową wersje na starą :?

Jezeli tak to czasem zdarza się ze nie czyta listy serwerów nalezy wtedy pobrać ja nową z adresu.

Najnowsza wersja to 0.47a:

http://prdownloads.sourceforge.net/emul … taller.exe