Era GG, kilka pytań

Mam z ery na abonament K770, no i mam pytanie, jak czytałem na stronie Ery:

Ile kosztuje?

no to jak mam im wierzyć- to nie ma opłat za transfer danych przez neta? Czy to na pewno tylko jedyne 1,50 zl, na tydzień, i nic więcej?za to 1,50 moge gadac sobie do woli z kim chcę?Nie poniosę żadnych innych opłat, tylko to 1,50 za tydzień? Używa to ktoś? mam wersję 1.005 w telefonie, czy jest jakaś nowsza, a jak jest, to za ta starszą bedę płacił jakoś więcej?

A mam jeszcze pytanko- od początku, kiedy ten telefon kupiłem na abonament w Era, mam granie na czekanie, za które ponoszę opłatę, jakieś 2,50 zł na miech, ja chce z tego zrezygnować, wolę te kaskę przeznaczyć na GG :wink:

Co mam zrobic, aby wyłączyć usługę Granie na czekanie?

Tak Mobilne GG kosztuje jedynie 1,50 lub 5 zł w zależności którą subskrypcje wybierzesz. Możesz mieć je włączone 24h i tak nie zapłacisz za transfer. Jedynym mankamentem jest poprawne skonfigurowanie GPRS/WAP. Te informacje są na stronie Ery, jednak jak dla mnie nigdy nie były wyczerpujące. Dlatego też zawsze “dręczę” Erę aby napisali mi w mejlu dokładne ustawienia dla mojego modelu telefonu. Zawsze grzecznie odpisują. A ja unikam w ten sposób niepotrzebnych opłat wynikających ze złej konfiguracji usługi. Polecam.

tak trudno wejść na stronę ery?? zadzwoń do biura obsługi abonenta to Ci wszystko wyjaśnią i wyłączą granie na czekanie, a nie od razu męczysz innych :x !!

Więc dla podsumowania: