ERROR OS: Windows XP Professional, SP2


(Ebaycom) #1

Witam.

Parę tygodni temu zmieniłem dysk twardy, tzn. kupiłem nowy bo stary został zniszczony przez cholerne VIRUSY !

Od wczoraj zaczęły mi się pojawiać takie właśnie błędy: http://wklejto.pl/37742

Wykonałem ręczne skanowanie różnymi programami i nie znalazło żadnych virusów lub innych szkodników.

Ochrona komputera: ESET NOD32 Antyvirus 4.0.347.0.


(mikber18) #2

No dobrze ale w jakich okolicznościach się tę błędy pokazują bo z tego co podałeś nic nie wynika, 5 stron kodu....

Muszisz podać więcej informaji na ten temat

powodzenia


(Ebaycom) #3

Te Errory pokazały się podczas pracy Torrenta, program był uruchomiony, jak tylko wszedłem do folderu z pobieranymi plikami od razu wywaliło ten ERROR. Teraz jak powtórzyłem tą samą czynność to nic się nie pojawiło. ??


(Grzech U007) #4

A co Ci wyrzuca te błędy, Windows? Może to jakiś program jest problemem tworzącym błędy na dysku. BTW nie spotkałem się jeszcze z żadnym wirusem mogącym tworzyć fizyczne uszkodzenie dysku, sądzę że takich wirusów raczej nie ma.


(Ebaycom) #5

Właśnie w tym momencie błędy pojawiły się znów. Tym razem przy słuchaniu muzyki i otworzeniu foldery z muzyką.

CO MAM ZROBIĆ ? O CO Z TYM CHODZI ??

Pozdrawiam.


(Ataserwis) #6

To ten sam komputer w którym dwa miechy temu "padły" porty USB?

Poproszę pełną konfigurację komputera (włącznie z typem zasilacza) i zdjęcie wnętrza obudowy :wink:


(Ebaycom) #7

>>Serce: AMD Athlon Brisbane 64 X2 Dual Core 4800+ # 2.51 Ghz

_______________________________________________________

>>Płyta główna: NF UltraII-M2 /NF SLiII-M2 /NFII -M2

_______________________________________________________

>>Pamięć Ram: DDR2 3.25 Ghz 667Mhz PC2-5300 (667MHz) CL-5 KINGSTON

_______________________________________________________

>>Karta graficzna: Radeon™ X1950 PRO 512MB GDDR3 256bit

_______________________________________________________

>>Dysk twardy: Samsung HD502HI

_______________________________________________________

>>Napęd: DVD SAMSUNG SH-S203B

_______________________________________________________

>>Chłodzenie: PENTAGRAM FREEZONE HP-100 ALCU LITE

_______________________________________________________

>>Zasilacz: AMACROX WARRIOR AX450-PNF 400W

_______________________________________________________

>>Obudowa: Cooler Master ELITE BLACK 332

_______________________________________________________

>>Karta Muzyczna: Creative Sound Blaster 5.1 Digital Live!

_______________________________________________________

>>Klawiatura: LOGITECH Media Keyboard 600

_______________________________________________________

>>Myszka: A4Tech XL-750F

_______________________________________________________

Chciałem dodać, że wczoraj przy próbie uruchomienia komputera w trybie awaryjnym musiałem zmienić klawiature na P2P żeby cokolwiek wybrać. Ta klawiatura, którą jest od początku znów nie reaguje w menu wyboru opcji uruchomienia systemu.

Klawiatura zaczyna dopiero działać jak tylko pojawi się Windows i wybór użytkowników. Dzisiaj pojawił się kolejny error microsoft visual c++ runtime library.