ET - nie działa?

Witam ! Zaisntalowałem grę - ET zainstalowałem tez patcha 2.60b, i ET-pro

Jak miałem punkblastera, gra sie nie chciala uruchomić, bo czegoś brakowało. Teraz jak włączam PB to wyskakuje błąd,a ET też nie chcce działać. Błą w ET włacza się podczas czekania na gamestaty

Aktualizowałeś punkbustera,jak nie to aktualizuj może pomoże.

aktualizowałem

Jaki komunikat błębu?

Spróbuj z patchem 2,60 (u mnie śmiga bez problemu) i jaka wersja et-pro?

Edit:U mnie kiedyś podobny błąd występował po pobraniu i zainstalowaniu aktualizacji windy,tylko już nie pamiętam które to były.

Et-pro 3.2.5 mam patcha 2.60b, tekst rozumiem, pliku jakiegos nie mam.

to go sciagnij :wink:

Niekazdy serwer umozliwia pobranie potrzebnych pliczkow

Takie zestawienie nie współgra ze sobą zawsze.

Najlepiej to zrób sobie 2 foldery z ET:

1. Et 2.60 + etpro 3.2.5

2. Et 2.60b + etpro 3.2.6

Wtedy wszystko powinno hulać :slight_smile:

tez tak mam sciagnalem, zainstalowalem, i PB nie dziala, co za niedopracowny SHITT…

Dobra - teraz zauwazylem, że miałem wersje etpro 3.2.5 a nie 3.2.6 :smiley: Ale i tak zrobilem 2 katalogi: jeden z patch 2.60 i etpro 3.2.5 , drugi z patch 2.60b i etpro 3.2.6.

To teraz jeszcze jeden problem - PB Na początku działał teraz jak go uruchamiam to wyskakuje błąd. Nic więcej : Wystąpił błąd z aplikacją i zostanie ona zamknięta czy wyslac czy nie itp. co zrobić?

Amoze go wylanczasz a nie zalanczasz :stuck_out_tongue:

wywal wszystko , przeczyść PC zainstaluj na nowo http://www.rtcw.pl <- zasysasz wszystkie najważniejsze pliki do ET

@edit

sorka nie doczytałem , myślałem , że problem jest nadal :slight_smile:

a ja problem mam nadal :slight_smile: glupia gra nigdy nie mialem takich problemow. Instaluje gre potem etpro 3.2.6 patch 2.60b i nie moge wlaczyc PB, probowalem na wszystkie sposoby

Jajon :

Katalog ET> pb > uruchamiasz “pbweb” i czekasz aż ci się zaktualizuje.

Problem jest nadal

Napiszcie dokładnie jakie komunikaty wam się pojawiają odnośnie tych błędów.

:lol:

Instalujesz ET, potem patch 2.60 [wersja samoinstalacyjna] następnie, wklejasz patch 2.60b + etpro, PB instalujesz ręcznie, było już o tym nie raz na forum:

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

i wszytko gra.

jak ja chce wlaczyc PB to mi sie wlacza Wysyłaj/ Nie wysyłaj