Cześć
Poszukuję etui lub skrzynki na kilka dysków (najlepiej 5) twardych zewnętrznych 2.5. Nigdzie nie mogę znaleźć. Są albo na 1 dysk, albo skrzynki na kilka dysków, lecz 3.5 cala. Ktoś się natknął na coś takiego?
Cześć
Poszukuję etui lub skrzynki na kilka dysków (najlepiej 5) twardych zewnętrznych 2.5. Nigdzie nie mogę znaleźć. Są albo na 1 dysk, albo skrzynki na kilka dysków, lecz 3.5 cala. Ktoś się natknął na coś takiego?
Na czym to ma dokładnie polegać? Pokaż przykładowy na kilka dysków 3.5
Dziękuję za odpowiedź. Już tłumaczę. Nie chodzi mi o kieszenie na dyski ze złączami SATA. Moje dyski zewnętrzne posiadają już obudowę i chodzi mi o odpowiednie etui do transportu dla nich. Przykładowo tutaj jest etui na 1 dysk:
Chodzi mi o etui, które pomieściłoby kilka dysków w 1 miejscu i umożliwiałoby bezpieczny transport
Nie spotkałem się z etui na kilka twardych dysków. Osobiście
a) improwizowałbym przerabiając torbę fotograficzną z rzepowymi przekładkami. Tzn. zazwyczaj są 2 przekładki w zestawie ale krawcowa jest w stanie dorobić takie za niewielkie pieniądze.
b) zleciłbym od razu stworzenie etui krawcowej, a jeśli będzie się bała to krawcowi taktycznemu - są tacy którzy tworzą oporządzenie taktyczne pod preferencje użytkowników, są popularni w środowisku ASG ze względu na wysoką jakość przy akceptowalnej cenie. Myślę, że mogliby się podjąć czegoś takiego.