które piosenki ci się podobają??
Mi? Takie metalowe.
Tego to się nie da oglądać, to pseudo widowisko już parę lat temu osiągnęło poziom dna.
A wyniki i głosowanie zgodnie z poprawnością polityczną to już całkowita klapa.
Muł i wodorosty …
zupełnie nie oto chodziło
nie interesuje mnie opinia na temat programu (który tak czy inaczej integruje i godzi kraje np Azerbejdżan , Grecja SŁUCHA I głosuję na Włochy na Polskę na innych … słuchają głosują komentują pod filmikami i to miłe jest )
Tutaj wspaniałe playlisty słuchałem wszystkie pozycje w playlistach ponad 50
a i fajne teledyski mają
ja już od dawna nie oglądam ani nie śledzę Eurowizji bo to jest wielka chała.
ok
moim zdaniem również chała ale finał i wyniki.
CO gdyby nie Eurowizje, reklamy lub od środka serial m jak miłość itd. Trochę odmiany i rozgrywki co roku nie zaszkodzi.
Lubiłem oglądać Eurowizję do wczoraj. Po prostu zasnąłem a wyniki finalne mnie rozłożyły
lubiłeś do wczoraj ?
I przez głosy na innych, na tego zamulącego Portugalczyka przestałeś?
To znaczy że poprzednia edycja była lepsza?
Ja nie pamiętam z niej nic oprócz występu kobiety z brodom + szum wywiady po .
Gdyby Wurst nie miał sukienki nikt by się nie dopatrzył nie poprawności… Teraz też był pedał/dziwak Slavko zaczynał repertuar z sukienką lol ale odpadł w pół finale.
Jeśli nie podobają ci się nie sprawiedliwe wyniki, nic nie zrobisz… Mam Talent znów startuje…która to już edycja śpiewaki dochodzą do finału… Komentarze na fanpage ciekawe czy zmusi to do zmiany regulaminu programu (były hejty i pretensje).
I tak będziemy oglądać - tak to już jest.
Jeszcze to:
Nie zrozumiałeś mnie, w poprzedniej edycji coś się działo a wczoraj? Dziwnych przeobrażeń, upodobań, zmian płci itd. nie komentuję.
serio nie pamiętam poprzedniej edycji
A wczoraj miałem swoje Top4 nie więcej z 24 pozycji i jednej nie usłyszałem bo odpadła za wcześnie.
A ja ją pamiętam.
Racja.