Od pewnego czasu nie działają mi Operze - Facebook, naszemiasto.pl i benchmark.pl, przy próbie wejścia wyskakuje komunikat “problem z siecią” w Firefoxie wszystko jest ok. W czystej instalacji Opery jest tak samo. Przeskanowałem wcześniej komputer Malwarebytes Anti-Malware, znalazł parę śmieci ale problem nadal występuje.
Prosiłbym o analizę logów z OTL, może ktoś znajdzie przyczynę problemów
Proszę zapoznać się z tematem i poprawić tytuł na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
Odinstalowałem vShare, wkleiłem ten skrypt, ale OTL zawiesił się, czekałem kilkanaście minut licząc że może zatrybi ale nic z tego, więc pytanie czy czekałem za krótko czy coś jest nie tak?
Odpaliłem ten skrypt w trybie awaryjnym, tym razem OTL zadziałał bez problemu, tyle że po ponownym uruchomieniu systemu wszystko się posypało. Mogłem uruchomić tylko Menedżera Zadań, gdzie było o 10 procesów mniej niż normalnie, nie ładowały się antywirus i fierwall. W zasadzie nic nie można było zrobić, ani otworzyć folderu czy uruchomić jakiegoś programu, dobrze że udało mi się przywrócić system z kopii zapasowej.
– Dodane 28.05.2012 (Pn) 16:59 –
Udało się odpalić skrypt w OTL przy odinstalowanym Malwarebytesie, wyłączonym antywirusie i firewallu. Po restarcie użyłem AdwCleanera i Malwarebytesa, na koniec jeszcze przeczyściłem rejestr CCleanerem, niestety problem nadal wystepuje.
Wstawiam jeszcze raz logi OTL, może jeszcze zostały jakieś śmieci.