Facebook nie mogę zalogować się na konto - proszę o pomoc

niestety nie da się tego zignorować ;/

ja spamuje coraz intensywniej, ale nadal bez skutku

w jakim sensie ignorowałeś czekałeś aż samo sie odblokuje ?

www.facebook.com

touch.facebook.com

m.facebook.com

Spróbujcie skorzystać z innych adresów ( podane powyżej ).

Wyczyśćcie historie, ciasteczka i inne śmieci zalegające w przeglądarce, do tego polecam znany wszystkim Ccleaner (dostępny na dobreprogramy.pl).

to sie pojawia jak sie loguje z tego linka. Na telefonie mam to samo.

ccleaner nic niedał niestety już wątpie że kiedyś odzyskam moje kontoo

A próbowałeś skorzystać z podanych adresów?

udało się komuś może odzyskać dostęp? u mnie wciąż nic.

u mnie też lipa

na innym forum pisal jeden gosc ze po 2 tyg wysylania do nich mailow w koncu uzyskal dostep. Dzis mija 2 tyg odkad mi sie to stalo, zobaczymy…

ja wyslalem juz z 300 maili…

hmmm próbowałem tych innych adresów ale dupa nie dziala !!

odzyskałam konto! nie sądzę, żeby była to zasługa obsługi Facebooka, podałam koleżance email i hasło do mojego konta, ona się logowala i mowiła ze u niej dzieje sie to samo co u mnie, a potem ja probowalam sie zalogować to mi wyskoczylo, że ktoś logował się z nieznanego urzadzenia mobilnego i że konto zostało zablokowane, jak odblokowalam (nawet nie pamietam co trzeba bylo zrobić) to już było wszystko ok i moim oczom ukazał się mój fejsbuk ^^ taki mail od nich dostalam:

Witaj, XXXXX YYYYY!

Do Twojego konta na Facebooku zalogowano się za pośrednictwem nowego, nieznanego urządzenia z Lublin, LU, PL (IP= ********** ) o 3 maja 2012 o 11:44.(Uwaga: Ta lokalizacja jest oparta na informacji dostawcy usług internetowych lub operatora sieci komórkowej).

Czy to byłeś Ty? Jeśli tak, zignoruj treść tej wiadomości.

Jeśli to nie Ty, kliknij poniższy link, aby zabezpieczyć dane konta na Facebooku:

https://www.facebook.com/checkpoint/checkpointme?u=100110730640950&n=n1***ONz

Aby dowiedzieć się, w jaki sposób to i podobne powiadomienia przy logowaniu mogą pomóc Ci w zabezpieczeniu informacji dotyczących konta, odwiedź nasze Centrum pomocy: http://www.facebook.com/help/?topic=loginnotifications. Pamiętaj: Facebook nie będzie nigdy prosić o podanie danych logowania w wiadomości e-mail.

Dziękujemy

Zespół Facebooka

Działa ale niełamcie sie za pierwszym razem spróbujcie z 2 -3 razy powinno pomóc !!

Mi też działa. Ale jeszcze raz musicie wykonać wszystkie kroki :slight_smile:

Edit:

Dziala

Kurde wielkie dzieki :smiley:

Dla reszty - cierpliwosci :smiley:

Jako założyciel tematu po zalogowaniu sie na FB i przejściu znów przez “poświęć chwile na zabezpieczenie swojego konta facebook” Odziwo znów mogłem się zalogować . Pozrawiam.

Witam, mi dzisiaj odblokowali. Już w sumie tak z nudów sobie poświęciłem tę chwilę :D, ale dodałem dodatkowy e-mail i wtedy się ruszyło hehe. Choć wcześniej, po tym komunikacie od razu przekierowało mi na kod captcha. Może po prostu wzięli się za to, skoro masowo konta wracają? :slight_smile: