Witam od dłuzszego czasu pojawia mi sie po zalogowaniu an FB strona “Poświęć chwilę na zabezpieczenie swojego konta Facebook” - gdy wykonam wszystkie kroki , wpisze nowe haslo, zaloguje sie na nowym hasle to znow otwiera mi sie ta sama strona" Poświęć chwilę na zabezpieczenie swojego konta Facebook" i tak w kółko o to adres tej strony
Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
Bardzo chętnie skontaktowałbym się z ludźmi z facebook’a gdyby jakiś kontakt był u nich podany… Czy może ktoś ma jakiś pomysł jeszcze na ten problem???
Tez mam ten problem, od czwartku nie moge sie zalogowac na swoje konto, pisalem do obslugi i nic nie opdpowiadaja ani nie robią. Porazka.
Haslo zmienialem juz z 20 razy probowalem na roznych przegladarkach, urzadzeniach i roznych sieciach internetowych nic nie pomaga a sadze ze takich jak my jest wielu …
Widzę, że sprawa świeża. Mam ten sam problem. Zmieniałem już te hasło i to samo dzieje się w kółko. Kiedys miałem podobnie, tyle że dostałem informację od FB że konto mam zablokowane, ze względów tlyko wiadomych administratorom portalu. Minęło ze dwa dni i wszystko wróciło do normy, więc myślę że i teraz tak będzie.
Mam to samo od 4 dni, pisałam już 3 razy do FB, zero odpowiedzi póki co, ani żadnych działań z ich strony.
Szukałam wcześniej bardzo długo czy ktoś ma taki problem jak ja i dziś w końcu trafiłam na Was
Potrzebuję dostępu do konta, bo używałam facebooka do logowania do innych portali i teraz jestem uziemiona… Mam nadzieję, że naprawią ten problem w miarę szybko.
Gdyby u kogoś coś ruszyło to dajcie znać. Pozdrawiam
mam ten sam problem. Prowadzę również dwie strony zrzeszające wiele osób i tymczasowo jestem odcięty… podajcie adres na który wysyłacie te skargi to też tak uczynie. im więcej takich skarg tym wieksza szansa na reakcje.
Dziękujemy za czas poświęcony na przesłanie raportu. Przykro nam, że masz do czynienia z problemem na Facebooku. Chociaż nie jesteśmy w stanie odpowiadać na wszystkie zgłoszenia, możemy podczas badania problemu skontaktować się z Tobą i poprosić o dodatkowe informacje.
Więcej informacji na temat aktualnie badanych przez nas problemów oraz komunikaty informujące o rozwiązaniu zgłoszonych problemów można znaleźć na stronie Znane problemy:
Witam od dłuzszego czasu pojawia mi sie po zalogowaniu an FB strona “Poświęć chwilę na zabezpieczenie swojego konta Facebook” - gdy wykonam wszystkie kroki , wpisze nowe haslo, zaloguje sie na nowym hasle to znow otwiera mi sie ta sama strona" Poświęć chwilę na zabezpieczenie swojego konta Facebook" i tak w kółko o to adres tej strony
no i oczywiście “prtsc” kurczee kiedy oni zauważą błąd wkurza mnie to choć mam mature za niedługo to przynajmniej nie marnuje czasu na fejsie jedyny plus . Wysyłajcie dalej a ten ich dział techniczny to do kitu jest nawiasem móiąc. Wiem że jest 700mln użytkowników ,ale mogli by miec chociarz w każdym kraju siedzibe czy coś w tym styluu do cholery