Witam
Od ponad tygodnia mam problem z zalogowaniem się do Facebooka. Na początku dostałem e-mail, że na moim koncie była podejrzana aktywność i należy zmienić hasło. Zmieniłem hasło na dłuższe i trudniejsze, nadal dziwnie wygląda moje logowanie.
Gdy wchodzę na stronę https://www.facebook.com to widzę coś takiego komunikat: Przepraszamy, wystąpił błąd
Jak wchodzę przez inny link np. dobreprogramy
To otwiera mi się normalna strona logowania ale z jakąś weryfikacją tożsamości (nie wiem czy to normalne).
Mam tak samo, stałe IP, ten sam komputer, nie ma znaczenia przeglądarka, czy zainstalowane w niej dodatki. Nawet Microsoft Edge (nie używam wcale tej przeglądarki), bez żadnych dodatków i na domyślnych ustawieniach.
Tak jak kolega wyżej, jak wpiszę konkretny adres organizacji czy osoby prywatnej, to FB otwiera się normalnie z oknem logowania i dalej działa już normalnie.
Oczywiście czyszczenie historii przeglądania itd. nie pomaga.
Chyba problem z logowaniem rozwiązany - dzisiaj rano jak otwarłem adres główny (facebook.com), to wyskoczyło okno logowania, ale inne niż dotychczas. Widocznie FB zmieniał okno logowania i może inne techniczne sprawy związane z logowaniem i dlatego przez kilka, kilkanaście dni co niektórzy mieli problem z logowaniem.
Niestety, nową stronę logowania miałem tylko raz. Kolejna póba logowania i znowu błąd (jak kolega z pierwszego posta). Dzisiaj rano zdziwienie - wróciła stara stona logowania. Coś kombinują…
Niedawno miałem tak, że jak się logowałem i zamykałem przeglądarkę (nie w trybie incognito) to po otworzeniu trzeba było ponownie się zalogować pomimo że zapamiętało urządzenie. Czasami może pomóc wyczyszczenie plików cookies strony.