Tylko że samo ukrywanie komentarzy to jedno.
Ale i tak treść taka zostaje i nie ładnie to wygląda.
To pamiętacie?
A nie można zrobić przekierowania, żeby wszystkie Kobiety trafiły do dyrektora DP?
Nie bo się zdenerwują feministki.
Chyba miałeś na myśli dyrektora WP.
A tak poza tym niech dadzą wymóg rejestracji, jeżeli chcesz skomentować.
Potwierdzam
Ja już niejeden raz widziałem podobny spam. Nawet na regionalnym portalu Łomży jeszcze przed koronawirusem, przez kilka miesięcy, jakaś Monia szukała partnera do seksu i spamowała pod wszystkimi informacjami. Podała nawet link do wyspy kobiet na której pokazuje swoją goliznę i nie reagowała na komentarze innych. Najgorsze, że tam nie ma rejestracji i każdy może pisać co chce
Najlepsze są rosyjskie konta rozsyłające podobny spam, potem jakaś Polka pisze Rosjance że ma wirusa na FB.
Wprowadzić visual captcha i przynajmniej boty znikną:
np.
A zamiast dynamicznego systemu komentarzy zrobić tradycyjny z przełącznikami.
<< <- 1 2 3 ... 156 -> >>
lub nowocześniej wyglądający z suwaczkiem poziomym jak na forum tylko w poziomie:
Lepsze to niż skaczące i bugujące się “modne” dynamiczne badziewie.
Już nie raz coś się w systemie komentarzy w skrypcie sypnęło i 1 rdzeń CPU na 100% obciążało.
To go łatwiej zbanować po IP? Nasłać policję, albo Górala z ciupagą? Obciąć mu…
Nie znalazłem na portalu alfonsa trolla Sexi_Kobiety a po kolei jechałem z newsami.
To dlaczego moje blokowanie jest na innym poziomie niż Kolegów?
Następny raz podlinkuj, to podsumujemy.
Stary filtr dalej łapie, bo nick z wielkich liter (“bloszoj bukwie”).
Co znaczy “stary filtr” w najnowszym uBO, w najnowszym Firefoxie? Listy filtrów zaktualizowane.
Czy to coś podobnego jak adsbloker? Włączony - są reklamy. Wyłączony - nie ma reklam YT.
Ten co przerobiłeś od moderatora forum.
Ale on działa bezbłędnie.
Pomijając lukę 150px jaka może się pojawić i przesadę z sprawdzaniem czy każdy element wewnątrz ma kolejny to niby tak…
U mnie nie ma luk!
Jak skomentuje 50 innych anonimów po spamerce to będzie pewnie migać - i nie mam tu na myśli tego brzydkiego przeskoku jaki się robi czasem.
W sumie nawet z Indii po angielsku spamują:
Bangalore
- stan: Karnataka – …stan leżący na południu Indii.
https://www.dobreprogramy.pl/599055,salihagenter,Komentarze.html