Witam
Mam problem z grą a w zasadzie grami od ubisoftu Far cry 4,Far cry 3 blood dragon,i Far cry primal nie
uruchamiają się widnieje tylko logo i po tym gra się nie włącza oprócz far cry 4 gdzie tam zaraz po logo widnieje okno z grą a w lewym górnym rogu far cry 4 po tym jest czarny ekran i gra się wyłącza a ja sam widzę pulpit nie mam zielonego pojęcia czemu tak się dzieje Far cry 3 działa normalnie bez żadnych problemów jednak dodatek,4,i primal nie działają kompletnie na początku myślałem że to błąd moich podzespołów ale przecież far cry 3 blood dragon ma praktycznie taką samą specyfikacje co far cry 3 potem myślałem ze to problem tego że czasami gdy ubisoft connect instaluje dane rzeczy do gry po zainstalowaniu gry takich jak directx vcredist itd,itp to nie instaluje ich poprawnie więc ściągnąłem je ręcznie jednak to też nic nie dało próbowałem sprawdzić spójność plików w far cry 3 blood dragon i far cry primal wszystko było ok jedynie w far cry 4 brakowało kilku plików jednak nawet po zainstalowaniu ich gra i tak nie działała sam już nie wiem co mam robić próbowałem praktycznie wszystkiego i tak nie pomogło jeśli ktoś z was miał taki sam lub podobny problem mógłby napisać jak go rozwiązać o ile w ogóle się da.
Sprawdź czy wgrał się Windows 11 24H2:
Jak tak to może nikt nie wyłapał błędu na czas dla Fry Crajów.
pobrało mi się i zainstalowało przedwczoraj w środę jednak też nic to nie dało próbowałem odpalić far cry primal jednak błąd był ten sam.