Witam ! Gram obecnie w Faraona i mam problem - facio jak już zbierze figi, to stoi z tymi taczkami przed farmą, a jak na niego kliknąć to mówi, że ktoś to musi rozładować, czy zdjąc nie pamiętam. Więc co zrobić?
Nie masz miejsca w spichlerzu/magazynie.
Pozdro
może być też za mało ludzi do pracy u zbieraczy albo dystrybucji, lub np.: spichlerz jest za daleko i gościu z wózkiem zanim obróci to “pół dnia” i są przestoje…
spichlerz jest po drugiej stronie “ulicy” a ludzi moze zeczywoscie jest malo ale on mowi ze nie ma sily i potrzebuje kogos kto to rozladuje ! co mam zrobic ! a nie mam kasy zeby domy budowac bo nie ma cokupowac
najprawdopodobniej chodzi o to ze pracownik spichlerza chodzi gdzies tam daleko i wtedy nie ma kto rozladowac tego towaru. Daltego pracownik z farmy czeka kolo spichlerza.Spróbuj postawic jeszcze jeden spichlerz obok, albo w jakims magazynie pozwol przyjmowac figi i sprawdz czy wtedy tez bedzie czekal. Jesli nie to znaczy ze masz za malo spichlerzy:)
:lol:
pobaw się ilością ludzi zatrudnionych w poszczególnych funkcjach miasta i daj full na transport np.
mam nadzieję że są w tej grze takie opcje bo było ich kilka i już nie pamiętam dobrze :roll: