Fifa 12 nie chce sie włączyć

stifler12 , czy czasem nie wkleiłeś tego ? :

ma być 2 albo 1 , wysokość i szerokość to rozdzielczość…

Lukash , jesli chcialbys mi pomoc przez program Team Viewier to prosze odezwij sie na gg 8637347:)

pepe8484 , popatrz tu http://zwww.bios.pl/index.php?dd669.4d5 … 1.25/0.0.0

i tu http://www.laart.eu/pc_serwis/bios-wejscie.htm

nie wkleiłem wszystkiego tylko to pierwsze a reszte pisałem np.rozdzielczość :slight_smile:

Lukash wszedlem do biosa tylko nie wiem czy prawidlowo wylaczylem stacje dyskietek… z tym ze stacje dyskietek mam na usb czy to robi jaka roznice?

Nie powinno to robić różnicy …Wyłącz ją > zapisz ustawienia (nic innego nie zmieniaj) i daj znać.

wszystkie biosy sa takie same ? prawda? wiec w ktora zakladke u gory wejsc?

BIOSY są podobne ,nie są takie same. Napisz co jest napisane u samej góry okna BIOS ,tam powinna być nazwa firmy.

a wiec tak mam takie opcje: main - advenced-power-boot-tools-exit -tweaker i jak wchodze w boot to mam takie opcje boot device priority boot settings seciurity … wchodze w pierwsza opcje i nie ma czegos takiego jak wylaczyc floopy…

pepe8484 , chodzi o firmę ,nazwa np Phoenix ,Award ,AMI …

OK inaczej ,wejdź w Menedżer urządzeń > Szukaj Floopy > prawy > wyłącz.

no super problem znikl , ale fifa wchodzi do momentuwczytywania i blad crash damp jak u reszty…

pepe8484 , spróbuj na początek wejść w folder Dokumenty > Fifa 12 > instance0 > i prawy na pliku “replay0.bin” > właściwości > zaznacz Tylko do odczytu > zastosuj.

to samo spowrotem wychodzi do pulpitu…

pepe8484 , nie ogarniam już co próbowałeś ,a co nie :smiley: .Próbowałeś triku ze zmianą ścieżki do dokumentów ?

powiem Ci tak, ma te Twoje pliki i probowalem na wszystkie strony nie wiem , moze cos zle wykonuje bo u innych chodzi,…

Dodane 08.10.2011 (So) 12:43

lukash pomogl mi przez tv fifa na pewno dziala jesli chcecie aby wam pomogl w tej sprawie napiszcie do niego:) dzieki Lukash!

Łukash pomóż mi ja mam Fife 12 wersje reloaded i jak puszczam to crush dump a twój spsób u mnie nie działa

dziala tylko on Ci musi zrobic…

tak ale co wam zrobił ??

Chłopaki, u mnie ten sam problem jak u kolegów UP :frowning:

Gdy włączam fife pojawia sie logo FIFY i FIFA sie zamyka.

Robiłem to co Lukash mówiłeś żeby zmienić rozdzielczosc i detale robiłem to ręcznie i przez config i nic nie dało :frowning:

Nazwę użytkownika mam bez tych znaków.

INFO: Na początku FIFA mi działała ale wtedy miałem mało miejsca na dysku lokalnym i porostu te pliki co w dokumentach się nie zainstalowały.

Dopiero po przeinstalowaniu gdy te pliki się poprawnie zainstalowały powstał ten problem :frowning:

Dodane 08.10.2011 (So) 17:26

Juz wiem o co chodzi ponieważ wrzuciłem kilka plików aby zapełnić dysk lokalny i ten folder co z Fify jest w dokumentach nie może się wtedy zrzucić i wtedy mi się FIFA uruchomiła, a jeżeli ten folder się zainstaluje to wtedy mi się wyłącza.

Możecie mi jakoś pomoc??

Łukash , jeśli możesz to napisz do mnie na pw bo już nie wiem co mam robic a mam też problem crushdump

Dodane 08.10.2011 (So) 23:43

już wiem u mnie wystarczyło usunąc całkiem folder z moich dokumentów.nie iwme jak to wplynie na fife ale dziala.wczesniej tez chodzila ale przisntalowalem windows i juz nie chodzila,ale teraz jest git