Łukasz jak możesz to pomóż mi. Zrobiłem tak jak mówiłeś zmieniłem ten plik “tlyko do odczytu” lecz teraz jak włącza mi się fifa to chce ustawić sobie sterowanie, po czym chcę zapisać i wtedy mi się wyłącza. Co mam zrobic. Jak mozesz napisz na gg 5641318
Łukash , Hej Łukasz mam do Ciebie pytanie kupiłem fife 2012 zainstalowałem i zaaktualizowałem i to wszytko oczywiście przez origin ;/ gra mi sie włancza ale przy 3 kroku jak jest tam gdzie wybierasz jak poziom trudnosci początkujący czy średni jak robie dalej zawiecha tylko tło fifa 2012 io nie chce isć dalej
Witam. Większość problemów z uruchomieniem się poprawnie zainstalowanej FIFY 2012 (wyłączenie do pulpitu) spowodowane jest polskimi znakami w nazwie użytkownika komputera. Rozwiązaniem jest utworzenie nowego konta użytkownika na komputerze koniecznie BEZ polskich znaków np. FIFA. Na nowym koncie bez konieczności ponownej instalacji Fify można grać bez problemu. U mnie zadziałało. Ps konto najlepiej z uprawnieniami administratora.
Cześć. Kupiłam wczoraj fife12 jest wszystko ok włącza się i działa kiedy chce wejść w ustawienia sterowania ustawiam i jak chce wyjść z tych ustawień to się wyłącza. Ustawiłam ręcznie i jest ok. Ale zaś jak chce zagrać to się fifa wyłącza może mi ktoś pomóc.?