Fifa 12 nie chce sie włączyć

Ja już się pogubiłem…

Mam ten sam problem po instalacji fifa przy właczaniu i pojawieniu sie napisu FIFA 12 sama sie wyłacza …

próbowałem sposobu ze zmianą w replay0 tylko do odczytu, pomoglo przy właczeniu sie gry lecz nie mogłem nic zapisac …

prosze o dokladna pomoc zeby gra chodzila oraz zeby dało sie zapisac.

Dziękuje.

sprobuj zrobic tak jak ja usunac z folderu moje dokumenty plik Fifa 12

Niestety nie pomogło,znowu sie wyłacza przy uruchomieniu …

Dodane 09.10.2011 (N) 12:55

Przy zmianie replay0 (tylko na odczyt) niemoge wgl zapisac ustawien osobistych …dlaczego tak sie dzieje? wczym tkwi problem?

Łukasz jak możesz to pomóż mi. Zrobiłem tak jak mówiłeś zmieniłem ten plik “tlyko do odczytu” lecz teraz jak włącza mi się fifa to chce ustawić sobie sterowanie, po czym chcę zapisać i wtedy mi się wyłącza. Co mam zrobic. Jak mozesz napisz na gg 5641318

Łukash , Hej Łukasz mam do Ciebie pytanie kupiłem fife 2012 zainstalowałem i zaaktualizowałem i to wszytko oczywiście przez origin ;/ gra mi sie włancza ale przy 3 kroku jak jest tam gdzie wybierasz jak poziom trudnosci początkujący czy średni jak robie dalej zawiecha tylko tło fifa 2012 io nie chce isć dalej

Witam. Większość problemów z uruchomieniem się poprawnie zainstalowanej FIFY 2012 (wyłączenie do pulpitu) spowodowane jest polskimi znakami w nazwie użytkownika komputera. Rozwiązaniem jest utworzenie nowego konta użytkownika na komputerze koniecznie BEZ polskich znaków np. FIFA. Na nowym koncie bez konieczności ponownej instalacji Fify można grać bez problemu. U mnie zadziałało. Ps konto najlepiej z uprawnieniami administratora.

Przecież możesz zmienić nazwę użytkownika nie robiąc go od nowa, tylko przez Zmienienie nicku ?

Cześć. Kupiłam wczoraj fife12 jest wszystko ok włącza się i działa kiedy chce wejść w ustawienia sterowania ustawiam i jak chce wyjść z tych ustawień to się wyłącza. Ustawiłam ręcznie i jest ok. Ale zaś jak chce zagrać to się fifa wyłącza może mi ktoś pomóc.?

Najpierw przeczytajcie, potem zadawajcie pytania.

Przeważnie chodzi o zmianę użytkownika, szczegóły - czytajcie głębiej.

Tak tylko , że ja już to zrobiłam i nic.

Sugestie:

zmień nazwę komputera na taką bez polskich liter,

zmień nazwę użytkownika na taką bez polskich liter,

Jeśli nie pomaga, spróbuj tymczasowo utwórz nowe konto, bez polskich liter, spróbuj tam zagrać w fife12. Opisz rezultaty.

Nadal się wyłącza w czasie pierwszego meczu. Zrobiłam to co kazałeś.

Jaka karta grafiki? start-uruchom-dxdiag, zakładka ekran, na górze wersja

Posiadasz najnowsze sterowniki do twojej karty graficznej?

Jaka wersja Directxa? start-uruchom-dxdiag, na dole wersja directx

Jaki system operacyjny? Jakies service packi?

Geforce 9600 GT

Nie mam najnowszych sterowników.

Directx 9.0c

Windows xp , sp2

zainstaluj najnowsze sterowniki ze strony nvidia

http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Dalej sie wyłącza w czasie meczu masz jakieś jeszcze pomysły?

Kupiłem wczoraj Fifę 12 zainstalowałem i chcę włączyć a tam wyskakuje bład że nie mam Orgina ;/ Co mam zrobić ??

Zainstalować Origina?

A jak ściągne z neta i zainstaluje to będzie chodzić ??

Zrobiłem wszystko jak trzeba. ale gra wywala mi ekranik z napisem E0001. Jak mam dalej działać? : )