Mam oryginalną Fife 12 i gdy po długim ściąganiu aktualizacji próbuje uruchomić grę . Otwiera mi się okno z polecaniami Graj , Ustawienia , Wyjdź . Klikam Graj i na ułamek sekundy otwiera się okno i znika . Co zrobić proszę o pomoc ?
Nie wiem jak to jest w pełnej wersji gry, ale jak grałem w demo, to miałem identyczną sytuację przy podłączonym padzie. Gdy go odłączałem wszystko było OK
Ustaw uruchamianie się fifa.exe jako admin, wejdż do moich dokumentów znajdź plik replay0 , usuń go i stwórz swój o identycznej nazwie i formacie i daj tylko do odczytu. Masz w nazwie konta w windowsie polskie znaki?
Hej wam… Mam ten sam problem… kierowałem sie powyższymi radami i nic… dalej to samo:( nie wiem o co chodzi bo dziesiatki najnowszych gier ściagalem i instalowalem i bylo ok… a teraz zainstalowałem FIFA12 i wyskakuje mi okienko: fifa.exe - błąd aplikacji Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b) kliknij przycisk ok aby zakończyć aplikację. I powiem, ze mam windows 7 ultimate 64bit, ramu 4gb, grafika 2gb, 4 rdzeniowy.
– Dodane 08.10.2011 (So) 19:28 –
Do 3 linijki mam wszystko zrobione… ale nie rozumiem 4.
Wielkie dzięki za chęci pomocy . I jak masz pomysły to proszę pisz nadal będę próbował do skutku , bo tak długo czekałem na fife 12 , a teraz nie mogę grać ;/
Witam, mam problem z moją Fifa 12, otóż gdy włączam grę i wybieram język następnie tworzę swój profil i wybieram ulubiony zespół i wszystko zatwierdzam, później chwilkę się ładuję i nagle gra się wyłącza . A na dodatek muszę wybrać język angielski bym mógł to zrobić gdyż gdy wybiorę inny język np. polski to od razu mnie wywala do pulpitu .