Odkopuję moje konto i od razu problem. Chodzi o to, że gdy próbuję korzystać z funkcji sieciowych FIFY i EURO 2012 (dodatku do niej, też oryginalny) wyskakuje komunikat - Nie masz uprawnień do korzystania z funkcji sieciowych (czy jakoś tak :-D). Gra zarejestrowana na Originie, dodatek działa, pięknie wszystko, tylko kurczę te onlinowe funkcje nie działają.
Proszę o pomoc i dzięki z góry. PajWoj
UWAGA! Może mam ustawione za mało lat w koncie Origin. Chciałem założyć nowe, ale nie wiem jak usunąć stare. Jeśli mi doradzicie co do usunięcia konta, to proszę to zrobić tak, abym mógł wykorzystać seriala jeszcze raz.
– Dodane 06.06.2012 (Śr) 17:07 –
Naprawdę nikt nie wie co się dzieje?
– Dodane 06.06.2012 (Śr) 17:39 –
AHA! Zapomniałbym. Chcę jeszcze dodać swoją tożsamość PC (mam zarejestrowaną tożsamość PS3) na http://www.ea.com, ale nie wiem jak. W tym też proszę o pomoc.
– Dodane 07.06.2012 (Cz) 14:11 –
Wcześniej miałem piracką FIFĘ na laptopie i PC. Potem ją na PC usunąłem i zainstalowałem oryginała. Wtedy też nie działało. Dziś usunąłem pirata na lapku, przeinstalowałem Origina (miałem problemy z zainstalowaniem oryginała, ale się udało), pobrałem EURO, skopiowałem zapisane gry do Moje Dokumenty/FIFA 12 (trochę tego jest - głównie powtórki, kariera i tryb Wyprawy) i cały czas nie działa. Widzę że temat wyświetlany, ale nikt nie umie pomóc. Poczekam, za tydzień jak nikt nie pomoże poproszę o zamknięcie.
– Dodane 08.06.2012 (Pt) 8:49 –
PODNOSZĘ bo to całkiem ważne.
– Dodane 09.06.2012 (So) 9:01 –
Głównie chodzi o to, by móc się zalogować na serwery EA. Ale nikt się tym nie interesuje więc proszę zamknąć.