FIFA 12 - Problem z funkcjami online

Odkopuję moje konto i od razu problem. Chodzi o to, że gdy próbuję korzystać z funkcji sieciowych FIFY i EURO 2012 (dodatku do niej, też oryginalny) wyskakuje komunikat - Nie masz uprawnień do korzystania z funkcji sieciowych (czy jakoś tak :-D). Gra zarejestrowana na Originie, dodatek działa, pięknie wszystko, tylko kurczę te onlinowe funkcje nie działają.

Proszę o pomoc i dzięki z góry. PajWoj

UWAGA! Może mam ustawione za mało lat w koncie Origin. Chciałem założyć nowe, ale nie wiem jak usunąć stare. Jeśli mi doradzicie co do usunięcia konta, to proszę to zrobić tak, abym mógł wykorzystać seriala jeszcze raz.

Dodane 06.06.2012 (Śr) 17:07

Naprawdę nikt nie wie co się dzieje?

Dodane 06.06.2012 (Śr) 17:39

AHA! Zapomniałbym. Chcę jeszcze dodać swoją tożsamość PC (mam zarejestrowaną tożsamość PS3) na http://www.ea.com, ale nie wiem jak. W tym też proszę o pomoc.

Dodane 07.06.2012 (Cz) 14:11

Wcześniej miałem piracką FIFĘ na laptopie i PC. Potem ją na PC usunąłem i zainstalowałem oryginała. Wtedy też nie działało. Dziś usunąłem pirata na lapku, przeinstalowałem Origina (miałem problemy z zainstalowaniem oryginała, ale się udało), pobrałem EURO, skopiowałem zapisane gry do Moje Dokumenty/FIFA 12 (trochę tego jest - głównie powtórki, kariera i tryb Wyprawy) i cały czas nie działa. Widzę że temat wyświetlany, ale nikt nie umie pomóc. Poczekam, za tydzień jak nikt nie pomoże poproszę o zamknięcie.

Dodane 08.06.2012 (Pt) 8:49

PODNOSZĘ bo to całkiem ważne.

Dodane 09.06.2012 (So) 9:01

Głównie chodzi o to, by móc się zalogować na serwery EA. Ale nikt się tym nie interesuje więc proszę zamknąć.