Witam. Kupiłem jakieś pół roku temu Fifę 12 (używaną). I wszystko śmigało jak należy. Oczywiście zmieniłem hasło do konta Origin. I jakieś parę dni temu chcę sobie pograć w Fifę i pojawia się problem. Wyskakuje błąd, że niepoprawne hasło bądź e-mail. Sprzedawca tej że Fify nie odpisuje na e-maile. Oczywiście posiadam płytę z grą oraz kod seryjny, tyle że kod seryjny jest wykorzystany na te konto na które nie mogę się dostać. Próbowałem założyć nowe konto ale nie mogę użyć moje kody bo jest wykorzystany. Więc mam pytanie: czy mogę uzyskać za darmo nowy kod seryjny do Fify od producenta a jeśli nie to czy mogę w jakiś sposób uruchomić Fifę lub konto Origin? Z góry dzięki za pomoc.
Zamiast uzyskać nowy kod, napisz, do origina, że nie możesz się dostać na konto podając maila informując jaką masz tam grę/gry z załączonym najlepiej skanem pudełka. Mogą zadać parę dodatkowych pytań, orientacyjnie - np. poprzedni e-mail lub poprzednie hasło. I powinni odblokować.
Nawet jeśli gościu, który sprzedał Ci grę z powrotem je odzyskał, to jednak przewaga jest po Twojej stronie bo masz oryginalne pudełko i cdkey:)