FIFA 13 zacina się podczas gry albo włączania

Mam problem z fifa po zaintslowaniu utworze nowy profil w grze i gra chodzi do jakiegos czasu az sie zawiesza najczesciej przy szybkim meczu i nic sie nie da zrobic a nastpenie gdy właczam ten sam profil zawiesza mi sie w menu, gdy zaloze kolejny profil włacza sie i dziala tez do jakiegos momentu i potem znowu sie zacina i przy kolenym właczenu zawiesza sie tez w menu.

Instalowałem od nowa , sterowniki mam najnowsze, wie ktos co to moze byc?

Podaj przede wszystkim parametry swojego sprzętu.

pentium® dual-core cpu e5300 2,60GH, RAM2GB, karta GeForce9800GT 512MB DDR3, Zasilacz 500W

ja wlacze pierwszy raz to wysztko chodzi dobrze nic mi nie zacina moge grac ale potem sie zalkiem zawiesza;/

Gra oryginalna? Upewnij się, że masz najnowsze sterowniki do karty graficznej. Jaki Windows?

Win7, sterowniki najnowsze, ale widze ze duzo osob ma takie problemy to pewnie wina fify i trzeba czekac na jakis patch

Tesz tak mam zacina się. Ale jusz nie tak bardzo jak wcześniej,bo to coś w grze jusz skończyło się ładować, chyba to przesto łączenie się z origin lub włączoną zaporą antywirusową. Jak na razie dobrze gra działa po 3 włączeniu.

Na sprzęcie: Intel core 2 duo E7400 2,8ghz 4gb ram,Geforce 8600GTS 256mb

Mam problem , gra zacina mi sie na samym poczatku gdy pokazuje mi sie obraz poczatkowy z messi , i dalej nic nie idzie.

Po pierwszym wlaczeniu gra mi sie wylaczyla a teraz i sie zatnie i nic nie moge zrobic , jak to rozwiazac?