Graliście kiedyś przez neta w jakakolwiek fifke??
Ja nie grałem ale bardzo chcialbym. Slyszalem jednak ze bedzie sie zle grac, ale to chyba zalezy od lacza tak???
Graliście kiedyś przez neta w jakakolwiek fifke??
Ja nie grałem ale bardzo chcialbym. Slyszalem jednak ze bedzie sie zle grac, ale to chyba zalezy od lacza tak???
a gdzie napisane ze zadna jak mam glosowac cio
ja wybralam ISS Pro Evolution i THE END
Raczej tak
Wolne łącze - lagi
Szybkie łącze - fajna gra :lol:
W fife 2003 dużo grałem przez sieć i fajna jest ostatnio zaczeliśmy grać w 2005 i jest jeszcze fajnieszja…co do pro evolution soccer też jest fajne tylko gdyby nie ten mój komp i gdyby nie to pzyzwyczajenie do fify…
PES jest fajne ale Fifak 2005 mnie zaskoczyła na +
ja fifke 2005 stuningowałem dodałem korki orginalne piłki i rekawice i gra sie groźnie a i jeszcze zastąpiłem logo ea logiem tvp
Punkroker a skąd można takie dodatki wziąść dałbyś linka bo bym sobie z chęcia też tak zrobił
Fifa powoli przemienia sie tak jakby w menadzera,ale mi to komletnie nie przeszkadza!
Dodatki do fify
Są tu dodatki do różnych fif i pesa 3
A gdzie Fifka 97 czy 98 World Cup :?: Te mi się najbardziej podobały, choć reszta też nienajgorsza. W 2005 nie grałem. Na razie nie mam czasu, ale niedługo mam zamiar sobie zapuścić
Nie wiem, jakos one nie przypadly mi do gustu, ale chyba masz racje, jak glosowac to zeby bylo na co. Sorry.
Tyle ciekawszych zajęć można robić kompie zamiast gier…
P.S. Nie gram w żadne gry, ale zaznaczyłem 2005
Jaki z tego morał dodaj starsze fify do ankiety 8)
Wedlug mnie FIFA 2005 jest najlepsza Gralem juz w fife 98’, 2002, 2003, 2004 i teraz gram w 2005
Pykamy tez w nia z kumplami
Wedlug mnie tez jest najlepsza 2005, moze glownie dzieki temu ze wygram w niej na World Class’ie. Druga po niej jest 2003.
The Best Of FIFA:
2005
Punkroker jak to zrobiłes e se korki pododawałeś?!?! napisz mi na gadulca!!
Fajnie sie gra z tymi dodatkami.
Szkoda że na razie tylko do starszych fifek są polskie ligi. Z niecierpliwością czekam aż będzie ekstraklasa do fify 2005.
Najlepsza jast FIFA 98 world cup