Witam posiadam najnowszą wersje przeglądarki Firefox i czasami pojawia się komunikat “Film został wstrzymany.Chcesz oglądać dalej ?” da się jakoś pozbyć tego komunikatu? z dodatków mam tylko uBlock Origin.
Spróbuj może czyszczenia ciasteczek + localstorage, potem się zalogujesz na konto do YT i w uBO może zaktualizuj filtry przyciskiem “wyczyść pamięć podręczną”.
System jest postawiony na świeżo więc przeglądarka nie nagromadziła wielu danych filtry zaktualizowane.
Z tego co pamiętam to ten komunikat wyświetla się jeżeli długo coś się odtwarza bez żadnej interakcji ze strony użytkownika.
1 raz się z tym spotykam wcześniej tego nie było ,chyba you tube “udoskonaliło”
Google jak zwykle miesza. Ostatnio też mam problemy z Youtube na Firefoxie. Na przeglądarkach opartych na Chromium, strona działa bez problemu. Sprawdź dodatek h264ify.
Przeglądarki na bazie chromium mają u mnie dziwny objaw po jakimś czasie przeglądarka się zawiesza nic nie można zrobić pokazuję się czarny ekran bez tapety na jakieś 2/3 s i wraca do normy dlatego korzystam z FF bo tutaj tego objawu nie mam.