Filma z kompa na tv! pal ? PROSZE O POMOC!


(Rastpd) #1

mam wszystko niby skonfigoruwane karte Geforce 4 mx 440 nowe sterwoniki detonator 6.. cos tam wczoraj sciagalem i probuje wrzucic obraz na TV ale jest czarno bialy ciagle! mam ustawione pal b i nic :cry: :cry: :cry: PROSZE O POMOC!


(lazikar) #2

Ustaw Pal D :smiley:


(Rastpd) #3

probowalem pal D i tez nic nie dalo! wogole wszystkie chyba formay probowalem i dalej czarno bialy :confused:


(lazikar) #4

Powinno być ustawione tak:

nView na Klon ; Ekran na Pal D i Wideo pełnoekranowe na ekran pomocniczy. Pytanie jeszcze jak to podłączyłeś z TV za pmocą jakiego kabla. :smiley:


(Damian) #5

Może w telewizorze masz ustawiony format NTSC ??


(Rastpd) #6

mam ustawione tak: ekran glowny -> monitor panasonic ekran pomocniczy -> telewizor sony no i oczywiscie nView: klon jak zamieniam miejscami ekran glowny z pomocniczym to tez nic nie daje :confused: format tv wybralem pal d i nic a wideoo pelnokeranowe jest ustawione na ekran pomocniczy! kabel ktorym laczylem TV z Kompem to euro do TV no i s-video w GeFOrce 4 mx 440 !


(lazikar) #7

Powiem ci tyle. Mam identyczną kartę i stery 56.72 i wszystko ładnie śmiga. Problem leży albo w sterownikach albo w tv. Oczywiście jak masz te ustawienia. Co to za TV może faktycznie musisz poprzestawiać format wizji jak pisze Damian. :smiley:


(Rastpd) #8

moja wersja sterownika to 6.6.9.3 a no TV to Sony i troche stary telewizor :confused: 21 cali

POST 2

JUPI! UDALO SIE! MUSIALEM ZMIENIC NA COMPOSITE VIDEO A NIE S-VIDEO! JUPI!

POST 3

tylko teraz znowu problem :frowning: :stuck_out_tongue: jak wlaczam film np. w bsplayer to nie ma obrazu tylko sam dzwiek :confused: co zrobic ?

POST 4

dodam ze na kompie i na TV nie wyswietla sie film :frowning:


(Damian) #9

Spróbuj otworzyć film w innym odtwarzaczu.