Filmiki, jeden za drugim

Witam.

Nagrałem sobie sporo filmików z wakacji aparatem, od razu mówię, że w formacie AVI.

Chce je sobie nagrać na płytkę tak, żeby po włożeniu leciał jeden za drugim.

Próbowałem normalnie nagrać, ale zawsze po ukończeniu jednego filmiku wraca do listy wyboru.

Próbowałem również nagrać poprzez Nero Vision, i to samo, wraca do menu.

Wiem, że kiedyś nagrałem poprzez Nero Vision tak, że szło jeden za drugim, bez żadnych problemów.

Tylko nie pamiętam co zrobiłem :slight_smile: Miałem nawet ładne menu, i nie wracało do niego po obejrzeniu każdego filmu.

Wtedy miałem Nero Vision z pakietu Nero7, a teraz mam z pakietu Nero8, tutaj jest wersja 5, a tamta poprzednia nie pamiętam, ale to chyba nie powinno mieć znaczenia.

Jak ktoś wie jakbym mógł to zrobić to byłbym wdzięczny za info, nie musi być nawet żadnego menu, byle by to szło jedno za drugim, bez konieczności ciągłego przełączania :slight_smile:

A może nagraj na format DVD-Video przez Nero Vision i powinno lecieć 1 za 2.

No robie tak cały czas, w sumie zawsze robiłem przez DVD-Video.

Przerzucam filmiki, on je potem sobie konwertuje i nagrywa.

Tyle, że nie leci jeden za drugim :frowning:

A gdzie to oglądasz??

Na odtwarzaczu DVD i TV, nie na kompie.

Chce, żeby to nie wracało cały czas do tego menu, bo można się nieźle zdenerwować, jak po 10tym filmiku trzeba non stop przełączać na następny.

Jak chce komuś puścić to muszę siedzieć z pilotem w ręce i przełączać, a wiem że kiedyś zrobiłem, że wszystko szło jeden za drugim, tyle że nie pamiętam jak.