Od razu chcę powiedzieć że sprawy związane z komputerem nie są moją mocną stroną ale do rzeczy tak jak w temacie wszystkie filmy online czy na youtube czy też na ekino nie działają płynnie. Nie najlepiej działają też gify, Pierwsze co zrobiłem to przywróciłem system do momentu w którym było ok i zaskoczony stwierdziłem że dalej jest ten sam problem. Odinstalowałem Google Chrome i zainstalowałem od nowa z marnym skutkiem, flash player zainstalowana najnowsza wersja zeskanowałem komputer antywirusem G Data TotalProtection i na wszelki wypadek Malwarebytes Anti-Malware użyłem także CCleaner. Zainstalowałem też kodeki. Co dziwne filmy ściągnięte na dysk działają normalnie. Macie jeszcze jakieś pomysły ? Z góry dzięki za odpowiedź.
to ile masz wykupione nie swiadczy o tym ze tyle ci dochodzi do chaty:) a nawet jezeli to moze byc sygnal “szarpany” z powodu slabego zasiegu. u mnie np czasami “faluje” zasieg. no ale ja mam od…
Za każdym razem gdy robię speedtest wyniki są bardzo podobne ale spróbuję się podłączyć do innego źródła i zobaczymy jakie będą wyniki. Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi.
Prawym prrzciskiem na dolny pasek + 3 od dolu lewym i tam znajdziesz wykresy “na zywo”. otworz je zostaw, ogladaj na youtube i w momencie kiedy ci przytnie zobacz na wykres. jesli sie “urwie” no to na 99,9% internet.
Źle to określiłem, wiem w czym tkwi problem jak na razie nic chyba z tym nie zrobię ale zacznę się rozglądać za innym dostawcą.
Piszę po dłuższej przerwie, ponieważ myślałem że problemem jest internet. Podłączyłem się jednak do dwóch innych źródeł internetu a wynik był ciągle taki sam, filmy oglądane online nie działają płynnie. Problem jest nierozwiązany więc jeśli macie jakieś pomysły proszę pisać.
Proszę korzystać z opcji Edytuj , zamiast pisać post pod postem.