Firefox 3.5.2 Crash

Nie wiem co sie dzieje, ale od tygodnia cos wywala mi FF 3.5.2 , najczęściej gdy pobieram jakiś plik z któregoś serwera :rapid, hotfile…

klikam dowld i oglądam zgłaszanie awarii Mozilla , tak jest zawsze i nic nie pomaga,

Nasa usunąłem bo myślałem,że to ona , ale lipa bo ta cholera dalej jest. Wirusów nie ma -system czysty. Pict-a nie usunę bo korzystam na co dzień.

Będę powtarzał do znudzenia.

Jaki status beta, w jakim ty świecie żyjesz ? Jest 3.5.2 final a nie jakieś bety.

Wersja 3.0.2 przestała być aktualna chyba już w zeszłym roku

Fakt faktem zdarzają się niedociągnięcia w wersji 3.5

Taki czy inny 3.0.2 czy 6.0.7 , ale co ja mam zrobic by tego ■■■■■■■■■■ juz nie było.

Robisz cos na stronie -waznego- rozpoczynasz pobieranie pliku i …zong , nagle tracisz wszystko i zaczynasz od poczatku. :evil: :twisted: :?: :?:

Odinstaluj całkowicie firefoxa. Upewnij się, że w Program files\ nie ma folderu firefoxa, zobacz jeszcze w documets and settings\dane aplikacji i documents and settings\ustawienia lokalne\ dane aplikacji czy nie ma folderów od firefoxa. Pobierz CCleaner i Eusing Free Registry Cleaner

Przeczyść komputer CCleanerem i rejestr, następnie przeczyść rejestr tym drugim programem. Zainstaluj ponownie firefoxa.