Witam próbując odtworzyć filmik na Facebooku w przeglądarce Firefox 57 pokazuje się różowo-zielony obraz z paskami.z rozszerzeń mam tylko ublock origin i kaspersky protection.Można to jakoś naprawić czy to jakiś bug w tej wersji? Firefox był instalowany na czystym systemie.Windows 10 64 Bit.
Pozostaje zmienić przeglądarkę we wcześniejszej wersji też tak było myślałem że to zostanie naprawione w kolejnej odsłonie bo tak hucznie zapowiadali tą 57.
Ja miałem problem ale akurat na Chrome ,że youtube mi wariował. Podczas oglądania jakiegokolwiek fimiku wyskakiwały ustawienia wideo i ustawiały co chwile najwyższą jakość oraz gdy tylko przewijałem w dół wracało w góre , na domiar wszystkiego lajkował mi filmiki jakich nawet nie oglądałem o bardzo dziwnej tematyce. Wiecie co z tym zrobić ?
@mateusz.rydi95 - zmień dane logowania do YouTube, włącz Gmail i wybierz opcje pozamykania starych sesji logowania, opcjonalnie włącz logowanie dwu etapowe np. że co logowanie wpisujesz kod z SMS-a.
Dodatkowo pusuwaj dziwne dodatki z przeglądarki, jak się nie uda załóż własny wątek w dziale Bezpieczeństwo.
Dzięki za rade ,lecz problem okazał sie byc w przegladarce , zaczałem uzywac firefoxa i wszystko działo pieknie ,wiec zresetowałem chrome i ponownie zainstalowałem . Teraz ani jedna ani druga sie nie crashuje
Witam ponownie postanowiłem dać kolejną szansę FF zainstalowałem najnowsza wersję 57.0.2 z tymi samymi dodatkami czyli ublock orygin i bitdefender thaficlight.Głównym winowajcom był ku mojemu zdziwieniu ublock po jego usunięciu filmiki na FB działają prawidłowo.Może ktoś miał podobny problem lub będzie miał to niech wywali od razu ublocka.