Jak w temacie. Czy też tak macie, że oglądając film/y na YT, nie możecie cofnąć do poprzedniego, tylko cofa do wyszukiwarki Google lub innej strony? Myślałem, że to wina FF i przeinstalowałem usuwając pozostałości i przy wyłączonych wtyczkach, nie pomogło.
Mnie cofa normalnie. Ale Google może mieć gdzieś 10% użytkowników jakie z tej przeglądarki otworzy YT i implementować coś co ruszy tylko w Chrome i Safari (jak Apple też zaimplementuje coś eksperymentalnego na czas).
Mam FF 96.0b8 i cofa mnie od razu z filmu do google. No to film otwieram w nowej karcie. Też myślałem, że to wina FF, ale teraz, to przynajmniej wiem, że to jakiś wynalazek FF. Cofanie w youtube na forku mypal - jest z powrotem do listy filmów. Tak samo najnowsze edge/edge chromium cofa do poprzedniego filmy. bądź listy filmów.
Do luftu kombinuje mozilla.
Nie od razu mnie cofa do wyszukiwarki, ale czasem tak mam. Teraz oglądałem krótki film na YT i mnie cofnęło do strony głównej YT. Tak jak być powinno.
ktoś mnie wołał?
A to inny problem. Zmieniona jedna litera, a podszywanie się pod osobę znaną, znaczącą - to skrajna nieuczciwość. Znana metoda trolla, Mam nadzieję, że modzi wymodzą, albo admin palnie tym, czym się należy.
Ja podszywam się i jestem trollem? To gruba przesada. W takim razie wolę dobrowolnie usunąć konto, ale nie widzę takiej opcji. A skąd miałem to wiedzieć, gdy zakładałem konto? Mam czytać wszystkie nazwy użytkowników na DP? Chyba sobie żartujecie. Co za ludzie…!
Napisałem do Pana Lordka o usunięcie mojego konta.
To nie tak, żeby robić za policjanta.
Mieliśmy tu słynnego trolla nazira. Po usunięciu zakładał nowe zmieniając znane nicki jednym znakiem. Takie szambo i hejt wylewało się, że głowa boli.
Pewnie - jeśli nie miałeś złego zamiaru, a Koledzy godzą się na to, to nie ma powodu, żebyś w naszej społeczności nie stał się kimś ważnym dla dobra innych.
Przyjmij moje przeprosiny, bo przesadziłem z ostrożnością widząc reakcje innych.
Bogdan - jak stary, tak zawsze pełny obaw.
Spokojnie, przecież nie obraziłem się. Również mogłem nazwać siebie jako wielkiduren, wielkimamut itd. A ja znam się na kompach, softach, to dlatego nazwałem wielkispec, od mojego nicka. Rodzina, znajomi, tak mnie nazywają, że jestem wielkim specem. Więc tak i tu się nazwałem.
Jednak, jak przeszkadza to użytkownikowi wielkipiec moja nazwa. To proszę usunąć moje konto.
A przeprosiny, przyjęte:)
Nie ma to dla mnie znaczenia
Przyszedłem, bo ktoś mnie otagował w wątku i dostałem powiadomienie
Zapomniałem napisać, że przykładowo mając film pod adresem https://youtube.com/dalsza część adresu, to cofa mnie do https://youtube.com, gdzie jest film, który oglądałem. W Chrome tego nie ma, i działa normalnie. Jak wezmę wstecz, to cofa mnie do google. Problem częściowo znika, gdy wyłączę uBlock Origin, wtedy cofa do strony głównej youtube, ale nie przechodzi do filmu, który oglądałem, czyli, gdy naciskam strzałkę na prawo.