Od kilku lat co kilka miesiecy mam ten sam problem- do tej pory go ignorowalem ale trzeba coś z tym zrobic
otóż podczas wpisywania maila nadawcy w gmailu po wpisaniu pierwszej litery pojawia sie wyskakujace menu z wszystkimi adresami na daną litere.
No i problem jest taki, że raz na jakiś czas- co kilka miesiecy to menu przestaje wyskakiwać. Nie działa w ogóle. Nie nie zmieniam w przeglądarce, nic nie zmieniam w gmailu.
Po jakims czasie to samo powraca. No ale teraz już chyba tydzień tego nie mam i sytuacja jest kiepska.
probowałem coś googlować, ale nic konkretnego nie znalazłem.
Dlaczego tak sie dzieje, i jak to zmienić?
Też tak czasami miałem.
Spróbuj cache przeglądarki wyczyścić i dodać Gmail do wyjątków np. w addonie do blokowania reklam.
Wiem, że to dla wielu osób jakiś archaizm, ale dobrze jest używać klienta e-mail i jakimś dziwnym sposobem brak problemów. Oczywiście w wielu wypadkach utraci się jakąś funkcjonalność np. integrację z Google Drive, czy smart foldery.
Dzieki,to bedzie to co prawda cache nie mam,bo uzywam wersji portable,ale tydzien temu wlaczylem zapamietywanie historii. Pewnie to dziadostwo sie gryzie.
Portable też pewnie domyślnie robi cache jak nie wyłączysz.
Ano,mam wylaczone. Ta zapisywana historia musi sie gryzc z gmailem.