Firefox nie powiększające się opisy aukcji po najechaniu myszką na miniaturkę aukcji na allegro

Na portalu aukcyjnym allegro po najechaniu myszką na miniaturkę aukcji powinien powięszyć się obrazak i opis, podobnie jak po najechaniu myszką na kategorie poniżej paska wyszukiwania. Niestety na laptopie na przeglądarce firefox opcja ta nie działa. Próbowałem trybu awaryjnego, wyłączenia wszystkich dodatków, instalacji wersji portable (czyli czyściutkiej bez żadnych zmian) i nic nie pomogło. Spotkał się może ktoś z takim problemem i wie jak go naprawić? Na Internet Explorerze nie ma takiego problemu. Widnows 8.1 64bit. Poniżej zamieszczam obrazek aby było dokładnie wiadomo w czym problem. Po prostu ten element zaznaczony na zielono się nie pokazuje.

post-151970-0-50584700-1402831524_thumb.

program do blokowania reklam jakiś jest ? próbowałeś usunąć profile ff ? spróbuj założyć nowego użytkownika w systemie i tam sprawdź jak to działa.

pozdr.

Tak  jak pisałem, nie ma żadnego programu do blokowania reklam, profil czyściutki nowo założony. System odpalony w trybie awaryjnym, więc wszystkie niepotrzebne programy wyłączone. Podobna sprawa z chrome, też ma ten sam błąd. Jedynie IE działa poprawnie. Nie wiem jak jeszcze mógłbym to sprawdzić.