Witam mam taki mały chyba problem otóż jak wiadomo wszyscy zachwalają FF że jest szybki itd. to dlaczego takie strony jak WP , INTERIA , GOOGLE , SMOG i inne wczytują się w miarę szybko a nasza klasa nie chce się wczytać ciągle wyskakuje "błą w połączeniu z serwerem Nasza Klasa " ?
Mi też. Popytałam się znajomych- nie działa. Pewnie serwery padły, bo święta, dużo ludzi wolne ma i na n-k siedzi. Trzeba przeczekać.
EDIT:
Informacja z potalu:
jak byście umieli czytać a było napisane na nk jest aktualizacja i serwery są niedostepne
no no aktualizacja
kto robi aktualizacje w weekend, gdy ludzie siedzą na nk
zawsze to w nocy robią
nie radzą sobie z obciążeniem, to są te czasy - przepraszamy serwery są obciążane (tylko, że inny napis)
Dokładnie chyba nie dają rady , pozostaje tylko czekać .
A chciał sobie człowiek posiedzieć…
EDIT: Widocznie nie radzą sobie z “porządkami”, bo z 23:00 przesunięte na 23:30.
już pół godziny temu przecież napisał ktoś takie info
sądzę, że następna archiwizacja będzie w Wigilię po 20
nie radzą sobie z serwerami ale kasę chcą żeby móc zobaczyć kto oglądał Nasz profil
żenua
UPS nie zauwarzyłem ale fakt że takie sprawy się robi w godzinach nocnych w porządnych firmach
Ostatnio w ogóle ta nasza-klasa zamula. Serwery nie działają - powrót do odległych czasów?
Przed chwilą była informacja, że back-up zakończy się o 23:59.
A teraz serwery nie odpowiadają.
bo ba trwają prace porządkowe
każdy przed Świętami sprząta, tylko czemu Naszym kosztem?
niestety na dzień dzisiejszy jesteśmy od nich uzależnieni
Nazwa karty: nasza-klasa.pl: serwer przeciążony (503)
:o
A może najpierw należy sprawdzić na innej przeglądarce, a później oceniać, zachwalać czy krytykować poszczególne programy
Jeszcze przed godziną 11 działało, a teraz znowu brak łączności.
Tragedia dla tych, co nie mogą żyć bez tego portalu.
EDIT: W chwili obecnej stronka się ładuje i wszystko działa poprawnie. Zobaczymy, jak długo…
nie wczytuję naszej klasy od wielu miesięcy i nie wiem co sie stało jak wchodzę nawet przez fb czy google to pojawia sie zielony ekran i nic nie wiem o co chodzi i gdzie mam szukać pomocy
Odkopałeś stary temat.
Cóż - widzę, że nk działa i przez FB, i z google.
Coś blokujesz za dużo.