Firefox - Otwieranie index.php - Błąd


(Admin) #1

Mam następujący bład bardzo czesto na różnych stronach po naciśnięciu linka zamiast otworzyć się strona to pojawia się coś takiego:

forumblad0ld.gif

Czy miał ktos coś takiego i wie jak mozna temu zaradzic.


(Monczkin) #2

Piotrwx czasem też tak mam, ale jest to raczej spowodowane błędami na stronach www. Jakbyś podał konkretny przykład łatwiej by było określić czy to bład FF czy strony. Ewentualnie wyczyść historię, cookies, tempy i sprawdź jeszcze raz


(Admin) #3

Co do strona na jakich do się pojawia to na tym forum też, ale też np. na onecie więc trochę nie za bardzo, że było by to przez stronę bo onet na tyle powienen być dobrze zrobiony.


(Kpc21) #4

zaznaczasz otworz za pomaca i z listy wybierasz IE albo inna przegladarke, jaka chcesz i masz ale nie FF bo ci znowu to wyskoczy


(Admin) #5

HarryPotter niestety nie zachowam się zbyt grzecznie ale za taką pomoc to bardzo dziękuję. Nie po to korzystam z FF żeby część stron wyświetlała mi sie w IE lub czymś innym.


(Kpc21) #6

moze sprobuj tego:

  1. wejdz do eksploratora

  2. wybierz Narzędzia -> Opcje folderów...

  3. wybierz panel Typy plików

  4. znajdz rozszerzenie PHP

  5. kliknij Usuń

  6. Kliknij OK


(Monczkin) #7

HarryPotter sory, ale co ty bredzisz :evil:

Co ma wspólnego skojarzenie plików w systemie z programami od poprawnej interpretacji kodu na stronie www przez przegladarkę :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Czekam na wyjaśnienia


(Kpc21) #8

bo chce windows uruchomic plik w notatniku zamiast w firefoksie


(Monczkin) #9

W którym miejscu ??

Przecież to jest komunikat przeglądarki :!: :!: :!:

a nie systemu :x