Czy FF na Androida jest tak kiepski czy jego płynność jest na niskim poziomie ?
Mniej dynamiczny jest niż Chrome.
Np przesunięcie palcem po ekranie w Chrome ładnie strona leci a FF takie lagi i szybko się zatrzymuje.
A może da się jakoś wyłączyć “płynne przewijanie” ? Może to jest powodem ?
W opcjach wyłącz płynne przewijanie.
Nie ma na wersji mobilnej.
Teraz mam chwilowo Firefox Focus i to chodzi cudownie ! Ale nie ma menadżera haseł a przydało by się, no i nie ma synchronizacji.
Więc dorzuć sobie apkę która będzie robiła za menadżera haseł, jest ich masa i też bezpłatnych.na pewno będzie to bezpieczniejsze niż przechowywanie haseł w Firefoxie.
Tak jest masa, ale nie da się dodać menadżera haseł do Firefix Focus, nie ma tam dodatków.
Szukam jak wyłączyć te “dziwne” przewijanie w FF mobilnym.
Mam LastPass, ale chciałbym uniknąć wchodzenia w program, kopiowania, sklejania… Ustawienie aby sam uzupełniał formularze rzadko działa.
Mobilny Firefox bez dodatkowych wtyczek więc teoretycznie powinien być szybki, ale jak można zauważyć sporo osób ma prpblemy z jego płynnością.
Gdyby Chrome się nie wyłączało od tak po prostu to bym został na tel przeglądarce. Mowa tu o wersji na Windowsa. Chcę mieć synchronizację.
Czyli Windows - lepszy Firefox
Android - lepsze Chrome
Ech…
Sprawdź sobie buttercup, jest za darmo, bezpieczny i wypełnia pola logowania więc nie będziesz musiał nic kopiować i wklejać.
Poczytać o nim możesz tutaj
Tutaj go pobierzesz
https://buttercup.pw/