Od wczoraj nie mogę normalnie przeglądać forum. Gdy przejdę do dowolnego posta strona załaduje się, a suwak po prawej stronie jest tak mały jakby strona była nie wiadomo jak obszerna (długa). Tekst posta znajduje się dużo niżej - pod pustym, szarym tłem forum (trzeba “dosyc” daleko zjechać suwakiem, żeby coś odczytać). Kolejne posty w danym temacie znowu są pod dużym obszarem pustego tła. Zaznaczam, że inne fora działają dobrze, a forum dobreprogramy.pl działa dobrze tylko na internet explorer.
Najłatwiejswzym sposobem ja narazie to przeinstalowanie przeglądarki. :mrgreen:
Tylko dlaczego inne fora działają?
a czyścłeś historię, pamięc podręczną i resztę ??
może to cos pomoże
Wejdź na forum i naciśnij
ctrl + F5
Dogłębne odświeżanie, które czyści całą zawartość offline.
Spróbuj
Nie przejmuj się, ja też tak czasami mam
Wygląda na to,że masz zaśmieconą (wgranych za dużo pozostałości po odwiedzanych stronach) pamięć podręczną przeglądarki,wtedy nawet Opera się sypie,wtedy raz fora działają,raz nie,zobacz obciążenie systemu,w chwili gdy któryś z kolei raz odwiedzasz forum,system stara się czytać z tej pamięci,aby nie ściągać wszystkich elementów z sieci,po drugie mogą być chwilowe problemy z siecią u ciebie,na skutek zakłuceń może obniżyć się transfer,paczki danych są wtedy często przesyłane błędnie i muszą być retransmitowane,co wydłuża czas oczekiwania na załadowanie się strony
Zamykam temat, wyczyszczenie pamięci podręcznej pomogło - że też nie zrobiłem tego wcześniej :oops: